Satser på stil og komfort

Eura Profilia 696 QB har kjøkken med kokebluss på rekke. Foto: Knut Randem.

Eura Profilia 696 QB har kjøkken med kokebluss på rekke. Foto: Knut Randem.

En ny helintegrert modell i syvmeters klassen fra tyske Eura mobil. Eura mener den nye Integra Line 695 QB overbeviser i denne størrelsen med sin ”premiumkarakter”.

Den nye helintegrerte 695 QB runder syv meter og måler 709 cm. Og som bokstavene i navnet røper så har den Queens Bed – midtstilt dobbeltseng bak. Planløsningen er ny for Eura og med senkeseng foran er det enkelt plass til fire personer.

Nedfellbart sete over toalettet. Foto: Knut Randem.

Nedfellbart sete over toalettet. Foto: Knut Randem.

Utvendig er dekoren (på hvit bunn) holdt i grått og bronse. Innvendig er fargene lyse med treverk i lys ”villeik” og hvite dører på overskapene. Detaljer i krom.

Euras mann i Norge, Stian Ringstad, sier at bilen ikke bare er elegant, men har mange funksjonelle fordeler.
– Under den midtstilte senga kan garasjen bli opptil 125 cm høy takket være den hydrauliske høydejusteringen. Når senga er heist opp er det plass til stående sykler under.
– Sengen er også justerbar ved hodegjerdet og det er også tilgang til lagringsplassen bak. I trinnene opp til senga har det også blitt plass til noe lagringsplass.

Denne dusjen går nå igjen i flere av Euras modeller. Foto: Knut Randem.

Denne dusjen går nå igjen i flere av Euras modeller. Foto: Knut Randem.

Modellen har fått sentrallås med dobbelt låsebolt. Som alle andre Integra Line har også denne dobbelt gulv. Det og resten av bobilen er oppvarmet med Alde varmesystem.

På badet har de laget et nedfellbart sete som kan legges ned over toalettet. Dusjen har fått et jålete design med blått lys. Skyvedørene mot kjøkkenet har glass i frostet utgave.

Kjøkkenet har en buet benkeplate med kokeblussene på rekke slik at det blir plass foran disse på benken. Kjøleskapet er på 160 liter. I salongen er det L-sofa og en ekstra sitteplass ved siden av inngangsdøra.

Ringstad påpeker at modellen har gode vinteregenskaper. Ikke minst takket være dobbeltgulvet.

– I Norge har Profilia 720 QB og 725 QB vært svært populære. Det tror jeg også denne blir, avslutter Ringstad.

Fra 2017 får alle Euras modeller ti års tetthetsgaranti (eventuelt 150.000 km) under forutsetning av årlig inspeksjon hos forhandler.

Den motoriserte gardinen gir mer privatliv og leveres nå som tilvalg i flere modeller. Foto: Knut Randem.

Den motoriserte gardinen gir mer privatliv og leveres nå som tilvalg i flere modeller. Foto: Knut Randem.

Nytt av året er også tilvalgsmuligheten for motorisert gardin i fronten. Den kan senkes slik at den kun dekker den nederste delen av vinduet og gir beboerne muligheten til å se over gardinen. Gardinen kan også lukkes helt.

Modellens egenvekt er 3137 kg. Den kan registreres for 3500 kg, men det er nok nødvendig å benytte seg av muligheten til å velge 4250, 4400 eller 4500 kg.

Se vårt korte videobesøk i Integra 695 QB:

.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *