Satser på mer uavhengighet

En ting er å skifte farger å design i interiøret, men Hymers ML-T 580 har også fått en oppgradering av mulighetene for å klare seg uavhengig av tilkoblinger.

En liten flislagt vegg på kjøkkenet er hentet fra Venture S. Foto: Knut Randem.

Det er en sterk trend i bobilbransjen at bobiler både skal kunne klare seg på tur i uveisomme strøk både når det gjelder strøm, varme og kjøreegenskaper.

Stadig flere produsenter legger vekt på god tilgjengelighet til sikringene. Foto: Knut Randem.

Hymer ML-T 580 har bakhjulsdrift eller drift på alle hjul om du ønsker. I den nye utgaven av modellen er det smarte batterisystemet oppgradert til versjon 2.0, kjøleskapet er kompressordrevet og på hele 154 liter, dieselvarmer kommer godt med så du ikke behøver å bruke for mye gass.

Nye Hymer ML-T 580. Foto: Knut Randem.

«Slik kan du bo hvor du vil lengre uten bekymringer», skryter Hymer selv. Selvforsyningen kan økes ytterligere med ekstrautstyr som vannfilter, ekstra toalettkassett, ekstra batterier, inverter og du kan få plass til to 95W solcellepaneler.

Smarte hyller i garasjen som har god gulvplass. Foto: Knut Randem.

Grunnrisset i ML-T 580 har ingen vesentlige endringer. Et raust bad på midten. En ok kjøkkenbenk og enkeltsenger bak. Salongen med L-sofa kan gi plass til fire personer, men dette er først og fremst en bobil for to personer. Til nød kan det legges til en ekstra soveplass.

ML-T 580 registreres for fire personer. Foto: Knut Randem.

Modellen holder seg så vidt under 7 meter på lengden og 220 cm i bredden. Den er bygget på en Mercedes Sprinter med 150hk og veies inn til 3 500 kg. Egenvekten ligger på +/- 3 000 kg avhengig av konfigurasjon.

Utseendemessig er det i interiøret endringene er gjort. Her kan du velge mellom to stilarter. Det er også til en viss grad hentet inspirasjon fra Hymer Venture S, blant annet med en flislagt vegg på kjøkkenet.

Nye farger og design i nye ML-T. Foto: Knut Randem.

Begge sengene har nå blitt over 190 cm lange og noe ergonomi er forbedret. Møbeldesignet har også blitt fornyet. Belysningen fått ambient belysning hvor du selv kan justere fargetemperaturen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *