Satser på Caravanmessen i 2021

Etter et års koronapause satses det på et solid gjensyn med Caravanmessen i september 2021. Da håper arrangørene at pandemien er tvunget i kne av vaksineprogrammet.

Caravanmessen vender tilbake i 2021 sier Tor Grüner, NCB (f.v.) Andreas Ljones i Norges varemesse, Geir Holm, NCB og Konrad Sel, Utstillingsplassen i en foreløpig tom utstillingshall. Foto: Knut Randem.

Norges Caravanbransjeforbund (NCB) og Utstillingsplassen Messer AS kan i dag fortelle at de satser for fullt på en fornyet messe til høsten. Sammen med Norges varemesse holder de tett kontakt med smittevernmyndighetene for å kunne arrangere messa innenfor de regler som gjelder i september.

Konrad Sel i Utstillingsplassen forteller at datoen de har satt av er 16. til 19. september. Dersom smittesituasjonen krever det kan det bli aktuelt å åpne en dag tidligere for å fordele de besøkende over flere dager.

Styreleder Tor Grüner i NCB er optimist når han hører om vaksineforberedelsene. Det gir håp om tilnærmet normale forhold i september.

Savnet messe
Grüner forteller at medlemmene har merket at det ikke var noen messe i høst. Messa sparker i gang den nye sesongen og genererer mange aktiviteter og salg lokalt. Den digitale messa som ble arrangert i høst kompenserte ikke for dette savnet.

– Det er viktig at vi signaliserer tidlig at vi jobber for en messe i september. Utstillerne må være tidlig ute med å bestille de bobilene de skal vise på messa, sier Grüner. Han forteller at svært mange produsenter er utsolgt for 2021-modeller så det er viktig å være tidlig ute neste år.

Geir Holm, generalsekretær i NCB sier det er et viktig signal at det blir ikke bare en normal messe, men også en fornyet messe.

Det var laget planer for en fornyelse av messa med flere aktører og flere opplevelser. Prosjektgruppa som har jobbet med fornyelsen av messa jobber videre med dette i månedene som kommer.

Messecamp
Sel forteller at alt ligger til rette for messecamp på Hellerudsletta. Eierne av området er motivert og vil åpne sletta innenfor de smittevernreglene som gjelder i september.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *