Satser på bobilutleie

Dethleffs_Globebus

Pressefoto: Dethleffs – Sunlight.

Mc Rent, Europas største utleier av bobiler, har lenge ønsket å etablere enda en utleiestasjon i Norge. Dette har vi nå fått til etter avtale med Sørlandets Caravansenter AS, heter det i en pressemelding. Med denne nye avtalen har Mc Rent nå 50 utleiestasjoner i alt, 20 på joint venture basis og 30 på franchisebasis.

Den nye stasjonen er etablert som en Joint Venture avtale mellom Mc Rent Holding GmbH i Tyskland og Sørlandets Caravansenter i Grimstad. Stasjonen får sin lokalisering ved Gardermoen flyplass i Oslo og med utleveringsplass ved Oppaker. I den første sesongen vil utleieflåten være på 30 Dethleffs- og Sunlight bobiler, men forventning og etterspørsel tyder på et realistisk antall på 60-75 bobiler, heter det i pressemeldingen.

– Vi er svært fornøyd med det nye selskapet, som vi har etablert sammen med Mc Rent Holding i Tyskland. Vi startet med Mc Rent forrige sommer i Grimstad. Våre erfaringer fra den første sesongen er at kunder fra hele verden booker og betaler online, mens reisebyråer over hele verden samarbeider med Mc Rent og selger også utleiebobiler via Mc Rents 50 stasjoner i Tyskland, Spania, Portugal, Sverige, Nederland og Norge, sier daglig leder hos Sørlandets Caravansenter Rune Røinås.

– Vi er overbevist om at denne satsningen passer perfekt for Norge. Vi ser en trend de siste årene til at folks ferieønsker varierer mye. Et år vil kunden på chartertur i sør, neste år vandring i Alpene og deretter kanskje en bobiltur rundt i Skandinavia, sier Jan Kaspersen, agent for Dethleffs og Sunlight i Norge.
– Det skal være enkelt og overskuelig for de som leier bobil. Hvor bobilen blir plukket opp, hva den inneholder, hvordan fungerer det og hva med vekt og førerkort? Samtidig er vi sikre på at plasseringen ved Gardermoen nord for Oslo er den optimale. Vi har nå vært åpen for bestilling på stasjonen i 14 dager og halvparten av kapasiteten for denne sommeren er allerede bestilt. Blant annet av gjester fra Israel, Australia, Tyskland og Danmark.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *