Satser på bobilene under kystfestival

Knutholmen. Foto: Arrangør.

– Vi har en av landets mest idylliske festivalområder, og en fantastisk bobilcamp med alle fasiliteter. Hittil har vi solgt om lag 130 bobil-plasser, men vi har plass til mange flere, sier festivalarrangør Svein Arild Vatsø. Han lover de bobilreisende en komplett festivalopplevelse den første helgen i august.

– For det første kan vi lokke med selve Kalvåg, som er en idyllisk gjestehavn på øya Frøya, midt mellom Måløy og Florø. I tillegg har vi strålende artister, med Åge Aleksandersen & Sambandet som det ubestridte toppnavnet. På toppen av dette har vi bobilcampen, hvor vi kan love topp stemning, sier han.

Bobilcampen fotografert ved en tidligere festival. Foto: Arrangør.

Festivalen har tatt i bruk et stort, nytt kaiområde til bobilcamp.
¬– Her skal det bli godt å bo. Fra bobilcampen er det ti minutters idyllisk gange rundt vågen til selve festivalområdet, men i luftlinje er avstanden kun noen hundre meter. Så folk kan velge om de vil kose seg på festivalområdet, eller om de vil trekke seg tilbake til campen og høre musikken derfra mens solen går ned i havet i vest og sjøen klukker like utenfor bobildøra, sier Vatsø. Han garanterer gode fasiliteter.
– Vi har satt ut strømskap, trukket fram vann og ordnet med både sanitær, dusj, toalett og septikktømming. Og vi har plass til alle, så det er bare å sette seg i bilen og komme, lokker han i pressemeldingen.

Vatsø kan friste med tre dagers fullstappet festivalprogram.
– Torsdag 3. august blir det humørfylt bryggeshow med Kalvåg Songlag, kor og solister. Fredagskvelden er det Åge Aleksandersen & Sambandet som topper plakaten, med Selje-bandet Loveboys som support. Lørdag 5. august spiller Sigrid Moldestad med band, samt de lokale heltene Spik Adel. I tillegg blir det store doser kystkultur gjennom hele helgen, med ro-konkurranser, båtbygging og sjørøvertokt med galeasen Svanhild. Kort sagt noe for alle, slår arrangøren fast.

Glimt fra Knutholmen. Foto: Arrangør.

– Det er ikke mange plasser i landet jeg ikke har spilt, så dette blir en spesiell konsert for meg. Kalvåg er jo ikke et typisk konsertsted, men nå på sommeren, med gjestehavnen full av båter og bobilcampingen full av bobiler, bør det ligge an til en strålende konsert. Vi skal i alle fall bidra med vårt, sier Åge Aleksandersen gjennom arrangørens pressemelding. Han lover en minst to timer lang konsert og alle klassikerne. Det er første gang han opptrer i Kalvåg, men det er en konsert han gleder seg til.

Arrangør Vatsø har allerede solgt over 1600 billetter og anbefaler at plass og billett bestilles på forhånd, men det kan også kjøpes på stedet.

Tekst: Redaksjonen, basert på pressemelding

Del dette med andre:

  1 comment for “Satser på bobilene under kystfestival

  1. Måste väl vara fredag den 3 augusti och inte torsdag, hade gärna varit där, får bli vid ett annat tillfälle. Ska till Dalhalla i dalarna och se svenska P-Floyd. Rekommenderas varmt ni som är med bobilar i Sverige Hoppas ni får en fin tillställning och Ha de Gott allesamman Lelle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *