Samarbeid med foreningene

samarbeidI dag lanserer Bobilverden et samarbeid med Norsk Bobilforening om registrering av bobilplasser på Bobilplassen.no. Siden tidlig i høst har Bobilverden.no også  samarbeidet med Norsk Bobil- og Caravanclubs medlemsblad om utveksling av artikler. Samarbeidene er på det praktiske nivået og skal ikke påvirke den redaksjonelle linjen i Bobilverden.no.

Norsk Bobilforening har lenge hatt sin egen oversikt over bobilplasser (bobilparkeringer) på sin hjemmeside. Denne oversikten er nå nedlagt og menyen der lenker nå til oversiktene over bobilplasser og tømmestasjoner på Bobilplassen.no.

Da Bobilplassen.no ble etablert i 2012 benyttet man etter avtale med Norsk Bobilforening deres oversikt som et grunnlag, men samarbeidet svant bort og Bobilplassen.no har utviklet seg med et fyldig innhold. Nå er samarbeidet re-aktivert og Norsk Bobilforening vil videreformidle tips om bobilplasser til Bobilverden slik at de kan oppdateres i Bobilplassen.no.

– Dette vil bli en mer effektiv utnyttelse av arbeidskraften og gi brukerne av sidene et fyldigere innhold, sier daglig leder i Bobilverden, Knut Randem.

Bytter artikler
Samarbeidet med Norsk Bobil- og Caravanclubs medlemsblad Bobil- og Caravanmagasinet gir Bobilverden.no mulighet til å benytte artikler fra det trykte bladet etter eget valg. Også Bobil- og Caravanmagasinet har muligheten til å trykke artikler fra Bobilverden.no.

– De to magasinene har ulik profil. For vår del vil vi velge relevant stoff som angår bobilister og er tidløst.

– Samarbeidet mellom Bobilverden.no og Bobil- og Caravanmagasinet vil ikke påvirke vår redaksjonelle linje negativt. Bobilverden.no skal fortsatt være et uavhengig magasin. Samtidig ser vi fordelen av tettere kontakt med begge foreningene. Mer man snakker sammen, lettere får man tips som kan resultere i artikler. Det vil være til fordel for leserne, avslutter Randem.

Begge foreningene får rett til å benytte tittel og ingress fra Bobilverden.no på sine hjemmesider så lenge de lenker til hovedartikkelen på Bobilverden.no.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *