Runder 1000 bobiler og lanserer ny modell

Det første interiørbildet av Morelo Empire. Illustrasjon: Morelo.

Det første interiørbildet av Morelo Empire. Illustrasjon: Morelo.

Siden starten i 2010 har de bygget og solgt 1000 bobiler i det høyere prissegmentet. Nykommeren Morelo passerte ved månedsskiftet denne milepælen. Samtidig legges siste hånd på den fjerde modellserien.

Modellseriene Home, Loft og Palace følges nå av en ny luksusliner med navnet Morelo Empire Liner. Begrunnelsen produsenten oppgir for navnet er at det skal gjenspeile størrelsen på bobilen.

Morelo slipper sparsomt med bilder av sin nyhet. Her hekken. Illustrasjon: Morelo.

Morelo slipper sparsomt med bilder av sin nyhet. Her hekken. Illustrasjon: Morelo.

Den nye modellen blir presentert på Caravan salon i september, men prototypen er i ferd med å få sin endelige form. Morelo letter taktisk på teppet for en kikk på bildene, men fortsatt uten å si for mye om nyheten.

Den nye Empire skal komme i tre utgaver med størrelser fra under 7,5 til 15 tonn. Morelo har ikke røpet om alle tre blir klare til messa i Düsseldorf. Bobilverden snakket med salgssjef Andreas Wolfer-Heimann i januar og han kunne da røpe at det blir ekte glass i alle vinduer. De blir plassert glatt på veggen. Det blir også ”buss-style” på alle lasteluker. Som bildene viser holdes Empire i et enkelt og stilrent design.

Bobilverden viste illustrasjonsbildene av Empire i januar og det foreligger ingen nye bilder nå. Bildet øverste i denne saken er det første illustrasjonsbildet Morelo har sluppet av interiøret.

Morelo har de to siste årene produsert 500 bobiler. Målsettingen er å produsere 300 enheter i år. Den totale veksten har vært høy, men i Norge fikk merket et tilbakeslag i fjor. I årets fire første måneder solgte de fire enheter i Norge. Det var en oppgang fra 2015.

Les også: Utvikler ny mega-liner

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *