Ruller ut dovaskeautomater

Thetfords tømmemaskin. Løser den et problem du har? Foto: Knut Randem.

Thetfords tømmemaskin. Løser den et problem du har? Foto: Knut Randem.

Er du blant de som har problemer med å tømme toalettkassetten? Brekker du deg, sliter du med å få den ren eller er det rett og slett en jobb du gleder deg til å gjøre?

Med mindre du hører til de sistnevnte, kan vi glede deg med at løsningen er nær. I høst kunne vi vise bildene av Thetfords dovaskeautomat. Den ble demonstrert på Caravan salon i høst og du kan se vår reportasje her.

Thetford har siden 2013 gjennomført internasjonale markedsundersøkelser og en omfattende praktisk test i 2014. I en pressemelding forteller Thetford at kundene er godt fornøyde med deres produkter, men er samtidig svært positive til å få en dovaskeautomat.
Thetford besluttet derfor å videreutvikle sine prototyper.
– Som verdensledende innen mobile sanitære løsninger for campingvogner og bobil, er vi forpliktet til å kontinuerlig arbeide med servicenivået for våre kunder, sier Norbert van Noesel, markedssjef i Thetford Europa.
– Dette er i våre øyne det neste logiske steget for å støtte opp om en optimal campingopplevelse.

Thetford har foran denne sesongen inngått et partnerskap med campingplasskjeden RCN. Avtalen innebærer at ni av RCNs campingplasser i Nederland utrustes med 11 Thetfords dovaskeautomater før 2015-sesongen. Her vil de besøkende kunne bruke automatene og få automatisk tømming, skylling og påfylling av sanitærveske.
Det er ikke oppgitt hva tjenesten vil koste.

Thetfords europeiske hovedkontor ligger i Nederland og det oppgis som hovedårsak til at automatene i første omgang plasseres ut her. Når årets campingsesong er over lover Thetford at de vil undersøke mulighetene for å tilby toalettmaskinen i andre land.

Les også: Slutt på å brekke seg over toalettømming

Del dette med andre:

  2 comments for “Ruller ut dovaskeautomater

  1. Kva er grunnen til at ein ikkje er komne lenger med forbrenningstoalett for bubilar og campingvogner?. Dersom tømmeproblemet er så stort som det blir framstilt, vil nok ei askeskuff i ny og ne vere bagateller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *