Rognstranda ble årets topp-camping

Norsk Bobil- og Caravanclub (NBCC) har kåret Rognstranda camping til årets NBCC Topp camping for 2018. Utmerkelsen ble delt ut i går.

Bestyrer Rolf Kenneth Lønnberg får prisen årets NBCC Topp Camping 2018 overrakt av president i NBCC, Petter A. M. Nilsen (t.h.) og ordfører i Bamble, Hallgeir Kjeldal. Foto: Pressemelding.

NBCC Topp Camping er en kjede med om lag 80 campingplasser. De er ikke nødvendigvis de flotteste plassene, men de er plukket ut av medlemmer som mener at her blir de godt tatt i mot av vertskapet, at renholdet er godt og det er trygge forhold for barn.

Familieeide Rognstranda camping ligger innerst i Rognsfjorden i Telemark. Den første overnattingsgjesten kom hit i telt for 100 år siden, men det var først på 1960-tallet at driften av campingplassen kom inn i ordnede former. Foruten 120 faste sesonplasser har Rognstranda camping også 100 gjesteplasser med strøm samt noen plasser uten strøm. I tillegg finnes hytter og leiligheter.

President i NBCC, Petter A. M. Nilsen overakte i går utmerkelsen til bestyrer Rolf Kenneth Lønnberg. Bamble kommune var representert ved ordfører Hallgeir Kjeldal.

Barnevennlige bad. Foto: Pressemelding.

Det er to servicebygg på plassen. Resepsjonen ligger i det nyeste servicebygget som får toppkarakter med innbydende fasiliteter for alle gjester. Der finner vi også egen avdeling for barna. De kan også boltre seg på flott stor lekeplass med tilliggende ballbinge for campingplassens spreke gjester. Et nytt tømmeanlegg dimensjonert for både svart og grått vann, ligger ved innkjøringen til selve campingplassen, skriver NBCC i en pressemelding.

President i NBCC, Petter A. M. Nilsen, konstaterte at kåringen av Rognstranda camping som årets NBCC Topp Camping 2018 var helt på sin plass. Mange skal jobbe godt for å komme på høyde med denne campingplassen, sier han.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “Rognstranda ble årets topp-camping

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *