Robert er Bobilforeningens nye daglige leder

Robert Olsen (46) er fra 1. august ansatt som daglig leder i Norsk Bobilforening. Han har vært i organisasjonen som fungerende daglig leder siden slutten av april.

Robert Olsen er ansat som daglig leder av servicekontoret i Norsk Bobilforening. Foto: Knut Randem.

Robert er fra Halden, har vokst opp med båtliv og har ikke bobil. Det siste mener han ikke er noen forutsetning for å gjøre en god jobb for organisasjonen. Der teller andre kvaliteter.
Han er gift og har tre barn der den yngste snart er voksen. Tidligere har han vært spillende leder i volleyball, men det er en idrett han ikke lenger er aktiv i. Yrkesmessig har han bakgrunn fra handel og innkjøp både som grossist og i varehandel.

– Det er styret som skal gjøre valgene. Arbeidsutvalget er min overordnede instans. Mitt ansvar er å gjennomføre, men tradisjonelt er det presidenten som er frontfiguren, sier Olsen om sin rolle i organisasjonen.

Det viktigste er å modernisere driften, mener Olsen. ”Produktene” som tilbys skal være best mulige enten det dreier seg om medlemsbladet, medlemsfordeler eller annet.
¬ – Vi må også bli flinkere til å kommunisere med omverdenen og få ut informasjon på en bedre måte. App-en Gnist er et forsøk på bedre kommunikasjonen med de 13 000 medlemmene. Og om noen dager lanserer vi en ny hjemmeside, forteller Olsen.

– Vi skal også måle oss mot andre interesseorganisasjoner for å bli best mulig.

Olsen forteller at myndighetskontakt ikke er en del av hans ansvarsområde. Det er en egen arbeidsgruppe med presidenten i spissen som tar seg av slike saker.
For tiden er det førekortklasser og ferjepriser som er de viktigste politiske temaene for Bobilforeningen, forteller han.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *