Renoverer bestselger i 2015-utgave

Nye Advantage. Foto: Dethleffs.

Nye Advantage. Foto: Dethleffs.

Helt nytt utvendig design og interiør med seks nye plantegninger, råtefritt påbygg med lang levetid, mye standardutstyr og innovative løsninger, lover Dethleffs når bestselgeren Advantage relanseres.

Interiør i Advantage T7051

Interiør i Advantage T7051

Inspirert av det nye chassiset på Fiat Ducato valgte Dethleffs kontruktører å gjøre en totalrenovering av Advantage-modellene. Resultatet er en helt ny modelserie i 2015-utgavene.
Alle Advantage-modellene kan registreres for fire personer og holder seg under 3500 kg totalvekt. I følge Dethleffs skal det være rikelig plass til nyttelast. Det oppgis at for eksempel modellen T5901 vil ha en nyttelast på inntil 819 kg – avhengig av utstyrsnivå.

Nytt i det ytre
Modellene får et helt nytt utvendig design. T-modellene får en aerodynamisk kappe over førerhuset, som passer til det nye Fiat chassiset. Advantage I-modellene framstår med en ny markant front. Begge får nytt, moderne Dethleffs utseende i hekken.
Dethleffs nyutviklede Lifetime-Plus konstuksjonen for påbygget er en ny kvalitetsstandard – helt uten tre og med stabile avstivere i polyurethan (PU), XPS-isolering av høy kvalitet, GFK-tak og GFK-kledd undergulv skal garantere en lang levetid.
Alt i følge Dethleffs egen pressemelding.

Kjøkken i Advantage T7151. Foto: Dethleffs.

Kjøkken i Advantage T7151. Foto: Dethleffs.

Bodelsdøren leveres i en bredde på 70 cm og med et stort vindu som ekstrautstyr. Nå er det slutt på å åle seg gjennom døra med handleposene i hånden. Elektrisk stigtrinn blir nå standardutstyr.

Dethleffs har også plassert de to gassflaskene på en sleide som kan trekkes langt ut slik at ryggen skånes.

Nytt i det indre
Dethleffs lover at interiøret i den nye Advantage skal stråle med et nytt innovativt møbelkonsept. Fargene i treverket er lyse og Dethleffs lover lette møbler i tofarget design med harmoniske former. Også overskapene kommer i helt nytt design med praktiske detaljer i høy kvalitet.

Advantage leveres selvfølgelig med gjennomgående LED-belysning og indirekte stemningsfull belysning.
Kjøkkenet har også fått nytt design med store skuffer med myk lukking og en lem som forlenger kjøkkenbenken. Alle de nye Advantage-modellene får et smalt høyt kjøleskap på 142 liter med fryseboks og god plass til flasker på 1,5 liter.

Foto: Dethleffs.

Foto: Dethleffs.

Madrassene i nye Advantage er i kaldskum med en minimumstykkelse på 150 mm. De ligger på en ergonomisk lamellbunn av tre.

Advantage blir i 2015-modellene levert i de seks mest populære løsningene med fransk seng, midtstilt dobbeltseng, tverrstilt dobbeltseng og mer eller mindre sammenbygde enkeltsenger.
T/I7051 leveres med separat dusj og toalett. I løsningen med enkeltsenger kan de som tillegg leveres i høy utgave for å oppnå bedre plass i garasjen.
Både med midtstilt dobbeltseng og enkeltsenger er det skap under sengene som kan nås forfra eller ved å løfte opp sengen.

Den mest kompakte Advantage 2015 er bare 641 cm lang. Den lengste er 744 cm lang.

Advantage 2015 leveres med disse seks interiørene. Illustrasjon: Dethleffs.

Advantage 2015 leveres med disse seks interiørene. Illustrasjon: Dethleffs.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *