Rekordomsetning i juli

Årets viktigste måned for campingplassene ga rekordomsetning for den største kjeden etter flere store oppkjøp – blant annet i Norge.

First Camp satser sterkt på aktiviteter og mersalg. Foto: First Camp.

First Camp Group AB, Skandinavias største campingkjede, melder i en pressemelding om rekordsalg i juli. Konsernets totale proforma-omsetning i juli nådde SEK 381,4 millioner, en økning på 17 prosent sammenlignet med samme måned i 2021 og 18 prosent sammenlignet med 2019.

– Det er kjempegøy at vi klarer å levere denne sterke økningen i salg mot ikke bare fjoråret, men også mot 2019, som var det siste normalåret før Covid-19-pandemien. I år har vi sett en avkastning på de utenlandske gjestene, og at våre investeringer i et enda bedre produkt har gitt resultater, sier First Camps administrerende direktør Johan Söör. Han takker de ansatte for innsatsen.

First Camp ble tidlig i 2019 slått sammen med Nordic Camping & Resort AB og besto da av 40 campingplasser. Gjennom oppkjøp har kjeden vokst fra 40 til 60 campingplasser. Gruppen har også startet sitt inntog i Norge der Nordsjø ferieland og Gol campingsenter har blitt kjøpt opp i år.

De fem destinasjonene med høyest omsetning i juli var Jesperhus Feriepark, First Camp Sunne – Fryksdalen (inkludert Sunne sommarland), First Camp Orsa – Dalarna, First Camp Arcus – Luleå og First Camp Moraparken – Dalarna. Totalt 60 destinasjoner i Sverige, Danmark og Norge er en del av First Camp Group AB. Leksand Resort AB, som ble kjøpt opp våren 2022, eies av et søsterselskap til First Camp Group AB.

Det er ikke oppgitt tall som viser utviklingen i omsetning for den enkelte campingplass.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Rekordomsetning i juli

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *