Rekordår for Iveco Daily

Nye Daily Hi-Matic har Ivecos åtte-trinns automatgirkasse. Foto: Iveco.

Nye Daily Hi-Matic har Ivecos åtte-trinns automatgirkasse. Foto: Iveco.

Nye Iveco Daily, lansert i 2014 og vinner av «International Van of the Year 2015», hadde et eksepsjonelt godt år i 2015, vant en rekke priser rundt om i verden og ble meget godt mottatt i markedet, heter det i en pressemelding fra Iveco.

I sitt første hele år på markedet oppnådde nye Daily en betydelig suksess med 20 prosent økning i salget sammenlignet med foregående år (2013, red. anm). I Europa økte markedsandelen med 0,6 prosent sammenlignet med 2014.

Den europeiske bobil-industrien kåret Iveco Daily til “European Innovation Award 2016” for Daily Hi-Matic – den nye generasjonen Hi-Matic med multifunksjonell girvelger.

Daily Camper er etablert som en bestselger innenfor premium-segmentet, og Daily Hi-Matic med automatgirkasse har styrket markedsandelen ytterligere med ett prosentpoeng. Ikke minst gjelder dette i bobilmarkedet.

Iveco har også lansert Daily 4×4. Kjøretøyet er tilgjengelig i to vektvarianter, 3,5 og 5,5 tonn, som chassis og dobbeltkabiner, samt en strippet versjon for innbygging i spesielle karosserier for bobiler, minibusser og spesialkjøretøy.

Ivecos nyttekjøretøy-program har varianter opp til 7,2 tonn.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *