Reduserte høyden og satset på lyset

Pyntelysene har ulik form og plassering. Foto: Eura Mobil.

Det er satset på to markante trekk i Integra 2018. Høyden er redusert og det satses aktivt på ny lysteknologi og bruk av lys som identitetsskaper.

Eura Mobil var tidlig ute med å presentere sine 2018-modeller for pressen. Så tidlig at de fleste tenkte på noe helt annet enn 2018. Produksjonen startet i Sprendlingen i sommer og nye Integra fikk sin premiere på Caravan salon i Düsseldorf for tre uker siden. Eura er også på plass på Caravanmessen på Lillestrøm som åpner i morgen.

Selv om de kaller betegner Integra som sitt premiummerke er Eura Mobils satsning i Integra rettet mot det brede markedet av bobilkjøpere. Det gjør de med tre nye modeller 700EB, 890EB og 890QB. Bokstavene viser sengeløsningene (EB=enkeltsenger, QB=midtstilt dobbeltseng). Lengdene er fra 716 til 899 cm.

Som nevnt over satses det nå på å gjøre bobilene mindre ruvende. Integra har fått sin høyde redusert til 292 cm. Dette har Eura Mobil ønsket å kompensere gjennom et eksklusivt design og atmosfæren i bobilene.

Satser sterkt på LED
Eura Mobil har lagt ekstra vekt på lyset i de nye Integra-modellene. Det betyr at kjørelysene nå leveres standard med LED-teknologi. Også blinklysene foran og alle baklysene leveres med LED. Bak er det lagt vekt på økt synlighet med høyt plasserte markeringslys. Det er også høyt plasserte markeringslys foran. Dette skal øke sikkerheten i mørket gjennom økt synlighet.

Høye markeringslys og LED-lykter plassert på svart bakgrunn. Foto: Eura Mobil.

Høyt plasserte markeringslys foran og bak øker synligheten for andre. Foto: Eura Mobil.

Eura Mobil mener selv at de har gitt Integra et betydelig designløft med de nye frontlyktene plassert i et svart felt i kombinasjon med krom. Også bak har lyktene løftet Integras design.

Også i interiøret har Eura Mobil satset sterkt på belysningen. Den er selvfølgelig også basert på LED-teknologi. Flate taklamper, arbeidslys over benker og dekorlys i ulike varianter skal gi den variasjonen Eura Mobil har tilstrebet å få til i Integra.

Belysningen er sentral. Her fra I700EB, den korteste av disse modellene. Foto: Eura Mobil.

Møblene i Integra er spesialutviklet for de tre nye modellene. Utviklerne hadde som mål å skape en stilig og koselig atmosfære med materialer av høy kvalitet og god finish. Det kan se ut som om de har lykkes. Men det handler uansett om personlig smak. Også lydsystemet skal være oppgradert, men det har vi ikke flere detaljer om, ei heller hørt.

Tømming av spillvannstanken er forenklet med fjernbetjening fra førerstolen hvor du kan sikte deg inn på tømmekummen med et strategisk plassert kamera. Dette må du betale ekstra for, men så slipper du å løpe rundt bobilen for å se om du treffer hullet.

Alle tekniske installasjoner skal være plassert i det oppvarmede og frostsikrede dobbeltgulvet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *