Redusert boligsalg gir nye bobilplasser

Rundt om i landet er mange boligprosjekter stanset på grunn av det dårlige salget. I Ballstad satser en entreprenør på bobilplass inntil boligmarkedet tar seg opp.

Når det ikke kan bygges boliger og hotell som planlagt, blir det bobilplasser på Reineholmen og på landsiden. Illustrasjon: Vestvågøy kommune.

På Reineholmen i Ballstad i Lofoten har en entreprenør fått 10 år dispensasjon fra reguleringsplanen for å etablere bobilplass på et område ment for boligbygging.

Det er det dårlige salget av nye boliger som har fått entreprenøren til å tenke på alternativ bruk av området som langt på vei er opparbeidet. Så snart vær og føre tillater det starter ferdigstillelsen av 45 plasser for bobiler.

Det er Lofotposten som i dag kan fortelle historien om denne bobilplassen. Entreprenøren hadde søkt om 40 plasser, men teknisk utvalg i kommunen innvilget plass for 45 bobiler.

Til Lofotposten forteller entreprenør Raymond Jonassen at han er opptatt av at området skal se skikkelig ut og at det også skal være til glede for allmennheten.

Både strøm, tømmestasjon og sanitærbygg blir det nå investert i for å få plassen klar for bruk. Det blir selvbetjening via en app. Prisen blir fastsatt når entreprenøren får orientert seg om prisnivået ellers.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *