Programmet for Caravan Xpo 2024 tar form

Caravan Xpo 2024 arrangeres fra 19. til 22. september og byr på et variert program for hele familien i tillegg til flotte utstillinger av bobiler, campingvogner og tilbehør.

Radiojam og Sarah spiller kjente coverlåter på kveldsarrangementet lørdag. Foto: Pressemelding.

– Vi har satt sammen aktiviteter og underholdning som passer for både voksne og barn. Og vi er glade for å kunne tilby et program som passer for alle.

Hasse Hope og Magnus Devold underholder på lørdagskvelden, med musikk fra Radiojam som spiller kjente coverlåter, forteller Remi A. Netteland, kommunikasjonsansvarlig i Caravan Xpo i en pressemelding.

Standup med Hans Morten Hansen
Fredag ettermiddag starter med Hans Morten Hansen som byr på sitt standup-show. Dette gir en god start på helgen.

Hasse Hope (t.v.) og Magnus Devold (t.h.) underholder på lørdagskvelden mens Hans Morten Hansen byr på sitt standup-show fredag ettermiddag. Foto: Pressemelding.

Familiedag og aktiviteter for barna
Lørdag blir en dag med mange barneaktiviteter. Vi har klovner med ballonger, ansiktsmaling og et eget område i messehallen dedikert til barna. PAW Patrol-showet på lørdagen blir et høydepunkt for de små, etterfulgt av “Meet & Greet” hvor barna får mulighet til å hilse på karakterene.

PAW Patrol-showet på lørdagen blir et høydepunkt for de små. Foto: © 2020 Spin Masters Ltd. All Rights Reserved.

– Vi ønsker å skape et trygt og morsomt miljø for barna. Det nye barneområdet i messehallen gjør det enkelt for familiene å nyte dagen sammen samtidig som man får med seg siste nytt innen bobiler og campingvogner, sier Netteland.

Feiring av campinglivet
Caravan Xpo handler om mer enn produkter og nyheter innen caravan og camping. Det er en sosial møteplass hvor man kan treffe andre, dele erfaringer, og ha det hyggelig sammen.

– Vi vil at Caravan Xpo skal være en messe som feirer campinglivet; det sosiale, det avslappende og det morsomme. Det er en mulighet for folk å komme sammen og se de nyeste produktene fra bransjen, sier Netteland.

– Caravan Xpo 2024 byr på flere nyheter og arrangementer som vi gleder oss til å dele. Vi jobber hele tiden med å forbedre Caravan Xpo for å gi besøkende en enda bedre opplevelse, avslutter Netteland. Forhåndsreservasjon av billetter til messeområdet og messecamp blir snart tilgjengelig på caravanxpo.no.

Caravan Xpo arrangeres på Hellerudsletta nord for Oslo.

Tekst: Redaksjonen

Meld deg på Bobilverden.nos gratis nyhetsbrev

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *