Prestisjetung pris til Hymer

Hymer imponerer ekspertene nok en gang: Venture S vinner Red Dot Design Award. Det er den fjerde prisen Hymer mottar for Venture S i år.

Hymer Venture S får prestisjepris for design. Foto: Hymer.

Etter å ha tatt hjem German Design Award, European Innovation Award og iF Design Award, har Hymer Venture S nå mottatt sin neste store utmerkelse: «Red Dot: Best of the Best» for sin banebrytende design.

Venture S fikk «Red Dot: Best of the Best»-prisen 2023 i kategorien «Produktdesign». Denne prisen er forbeholdt banebrytende design og er konkurransens høyeste utmerkelse. Prisutdelingen fant sted 19. juni på Red Dot-gallaen i Aalto-Theater, Essen.

Design Zentrum Nordrhein-Westfalen e.V. deler årlig ut Red Dot Award som et internasjonalt anerkjent kvalitetsstempel for fremragende design. En ekspertjury bestående av 43 internasjonale designere og eksperter gransket bidragene under en evalueringsprosess som varte i flere dager før de valgte de beste designene. Spesielt fokus ble lagt på designkvalitet og graden av innovasjon.

En av seksjonene under trappa kan trekkes ut for å utvide kjøkkenbenken. Foto: Hymer.

– Vi er stolte over at vår Hymer Venture S fortsetter å inspirere industri- og designeksperter, sier Dominik Hepe i Hymer GmbH & Co. KG.

– Å være blant de beste av de beste er en spesiell ære for oss og bekrefter at vi fortsatt er på rett vei.

Thomas Klüber-Voss, eier av STUDIOSYN, designstudioet bak Venture S-konseptet, legger til: «Målgruppen for bobilreiser endrer seg, blir stadig mer kresne, og ser i økende grad etter mer emosjonelle produkter og opplevelser. Med Venture S møter vi behovene og ønskene til denne kundegruppen.»

Med innovasjoner som det unike pop-opp taket med integrert trapp, bakluken og soldekket, er Venture S en bobil i en klasse for seg. Det slående offroad-utseendet og det iøynefallende fargevalget er bare to visuelle høydepunkter som gjør Hymer Venture S til et absolutt blikkfang – og «Best of the Best» i øynene til ekspertene som tildeler Red Dot Award, heter det i en pressemelding fra Hymer.

Red Dot Design Award er delt inn i tre kategorier: Red Dot Award: Produktdesign, Red Dot Award: Brands & Communication Design og Red Dot Award: Design Concept. Med over 20 000 bidrag er det en av de største designkonkurransene i verden. Dens røtter går tilbake til 1955, da en jury av eksperter først ble sammenkalt for å vurdere datidens beste design.

Tekst: Redaksjonen

Les også: Hymer gjør studie til virkelighet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *