Populær campingplass åpner igjen

Stranda nedenfor Brusand campingplass byr på variasjoner. Foto: Knut Randem.

Stranda nedenfor Brusand campingplass byr på variasjoner. Foto: Knut Randem.

I 2012 ble den kåret til årets Topp Campingplass av Norsk Bobil- og Caravanclub. Den var en av de mest veldrevne campingplassene i Rogaland. Så ble den brått stengt for tilfeldig besøkende.

Brusand camping var svært populær blant bobilister da den stengte portene for tilfeldige besøkende i begynnelsen av 2015. Det skjedde blant annet etter en disputt med ordføreren i Hå kommune. Siden da har det kun vært plasser der for fastliggere og hytteutleie.

Nå har de sluppet nyheten på Facebook om at de igjen tar i mot tilfeldige besøkende.
– Vi har så vidt sluppet nyheten og allerede til helgen har vi fått mange bestillinger, forteller Kari Qvalbein.

Hun forteller at de nå har 30 plasser tilgjengelig for tilfeldig besøkende i bobil eller med campingvogn. Men de har senket ambisjonene.

– Det blir ikke som før. Det tror jeg ikke vi orker. Det blir derfor ikke kiosk og resepsjon som før, men vi går heller en runde på plassen med betalingsterminalen. Prisen er kr 230 pluss kr 40 for strøm. Prisen inkluderer også tilgang til servicebygget.

Plassen skal være åpen for tilfeldig besøkende hele året, men Qvalbein anbefaler å bestille plass på epost eller telefon. Er det fullt, så er det fullt, sier hun. Hun åpner gjerne porten for de som ikke har bestilt, men ber besøkende om å komme mellom kl 14 og 20.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *