Pintrip i samarbeid med campingplassene

Et nytt samarbeid mellom Pintrip og Dansk Camping Union (DCU) gir medlemmene rabatt på overnatting på campingplassene når de ikke bor gratis med Pintrip.

Pintrips Henriette Rask (t.h.) og DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen lanserer sitt nye samarbeid. Foto: DCU.

Den danske tjenesten Pintrip har samlet over 300 gratis overnattingsteder hos bønder, bryggerier og andre mindre næringsdrivende. Der får Pintrips medlemmer stå gratis i 24 timer. Pintrip er en dansk versjon av franske France Passion. I år har også Norge fått sin parallell i Nortrip.

Det nye samarbeidet mellom Pintrip og DCU gir medlemmer i Pintrip 15 prosent rabatt på DCUs 20 campingplasser.

– Pintrip er ikke en konkurrent til campingplassene, men et supplement. Jeg har selv prøvd det, og det fungerer veldig godt. Det er ikke to steder som er like. Det er noe som er til gavn for dansk turisme på så mange måter – og som jeg ser det, er det med på å gjøre kaken større – ikke å ta noe fra noen, sier DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen i en pressemelding.

– I Pintrip kan vi tilby gode mikro-opplevelser i Danmark, men vi kan ikke stå alene. Min familie og jeg har selv kjørt bobil i mange år, så vi vet at det av og til er hyggelig å komme inn på en campingplass, få et ordentligt bad, få strøm og vann på bobilen, vaske tøy og den slags. Med samarbejdet mellem Pintrip og DCU håper jeg at de som reiser i bobil også får øynene opp for alt det campingplassene har å tilby, sier Henriette Rask i Pintrip.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *