Pilote får sin tredje premiumforhandler

Håvard Bondal (t.v.) har blitt Pilotes tredje premiumforhandler i Norge. Michael Danielsson gir ham dermed retten til også å selge Le Voyageur. Foto: Knut Randem.

Det er noe spesielt å være premiumforhandler. Det gir blant annet adgang til å selge Pilotes luksusmerke Le Voyageur.

– Å bli premiumforhandler er noe spesielt, sier Skandinavia-agent for Pilote, Michael Danielsson. For å bli det må forhandleren først og fremst kunne vise til godt salg av Pilote.

Fra tidligere har Vest Auto og Øst Auto status som premiumforhandlere. Under Caravanmessen har også Bondal Bil & Fritid i Svene, 15 minutter fra Kongsberg, blitt premiumforhandler.

Bobilverden.no skrev i april om Håvard Bondal i forbindelse med hans sterke satsning på nye lokaler. Allerede da fortalte han at han ville ta inn Pilotes luksusmerke Le Voyageur. Nå har han blitt premiumforhandler. Da kan han få de tre han har bestilt for inneværende år.

Bondal forteller at den nye satsningen har ført til at han allerede nå har passert salgstallene for hele fjoråret. Hittil i år har han solgt 64 nye Pilote bobiler og brukte bobiler av ulike merker. Det er han svært fornøyd med.

Le Voyageur med en liten kul (innfelt) som inneholder to kameraer i stedet for et speil. Foto: Knut Randem.

Luksusmerket
Le Voyageur er et lite merke i Norge. De bygges både på Fiat, Iveco og Eurocargo, forteller Michael Danielsson. Den største av disse er ennå ikke tatt inn til Skandinavia.

På CMT-messa i Stuttgart i vinter viste Le Voyageur prototypen på verdens første bobil uten utvendige speil. Den kan du lese mer om her.

På Caravan salon i Düsseldorf for tre uker siden viste Le Voyageur sin 2019-modell på Iveco, som var utstyrt med denne nye teknologien. Det ble der sagt at dette er den eneste bobilen i verden som er typegodkjent uten utvendige speil.

Teknologien bygger på strategisk plasserte kameraer og smale skjermer som er plassert slik at du ser dem der du vanligvis ser i speilen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *