Pen økning i besøket første dag

Norsk Isabella AS ble kåret til beste stand under 500 kvm. Her med blant annet oppblåsbare fortelt for bobil og vogn. Foto: Knut Randem.

Den første dagen på årets Caravanmesse gjorde antallet besøkere et markant hopp. Det ble også kåret vinnere av beste utstillinger over og under 500 kvm.

Den første utstillingsdagen på Caravanmessen er besøket tradisjonelt lavest. Det var også spenning knyttet til de endrede åpningstidene. Messa åpner og stenger to timer tidligere enn i fjor.

Messegeneral Konrad Sel er godt fornøyd med en økning på 11,2 prosent i besøket første dag. Det kom 3254 besøkende. Dette er Sel godt fornøyd med, og han forteller at også de fleste utstillerne er fornøyde etter første dag. Det har vært en hyggelig stemning i hallene.

– I og med at hall A er tatt i bruk i år, fordeler besøket seg over et større areale. Det gir bedre plass til alle.

Sel tror eller håper på samme utvikling i dagene som kommer. En økning som står i stil med salgsøkningen i markedet vil han gjerne ha. Tallene for første dag i år er de beste siden 2009. Eldre statistikk har ikke Bobilverden.no tilgang til når dette skrives.

Kårer beste stands
Hvert år kårer messa de beste standene i klassene over og under 500 kvm utstillingsareale.

EHG Nord ApS her med Dethleffs ble kåret til beste stand over 500 kvm. Foto: Knut Randem.

I klassen over 500 kvm gikk Erwin Hymer Group Nord ApS med blant annet Dethleffs og Sunlight til topps. De øvrige nominerte var Knaus Tabbert GmbH, Kroken Gruppen AS og SoliferPolar AS.

Under 500 kvm var det Norsk Isabella AS som gikk til topps med sin stand med blant annet et stort utvalg av fortelt. De øvrige nominerte var Vikingtelt AS, Din fritid, Cinderella Eco Solution AS, Neptus AS og Combi-Camp.

Caravanmessen er åpen denne langhelgen fra kl 10-18 alle dager unntatt søndag, da stenger messa kl 16. Bobilverden.no har en mikrostand i vrimlehallen.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *