Overveldet av interessen for bombrikker fra Øresund

Det kan se ut som om Øresundsbroen har blitt tatt på senga av den store interessen for bombrikker bobiler over 3 500 kg kan benytte både i Skandinavia og Østerrike.

Øresundsbroens bomstasjon. Illustrasjonsfoto: Stig Åke Jönsson, MalmöBild/Sund&Bælt.

Presseansvarlig John Alexander Sahlin i Øresundsbron forteller at de opplever større interesse for sine nye bombrikker enn de hadde regnet med på forhånd.

– Dessverre har det blitt en lengre behandlingstid enn vi er fornøyde med, svarer han på vår forespørsel om status. De ser positivt på den store interessen for bombrikken, men vil ikke gi offisielle tall for antall kunder. Kundeservice har imidlertid oppgitt at det har kommet inn over 1 000 bestillinger fra Norge.

Det er i hovedsak tidligere kunder hos Brobizz AS som nå etterspør den nye brikka fra Øresundsbron.

Salget av den nye brikka startet 4. april. Sahlin forteller at de fra begynnelsen av har hatt opp til 14 dagers behandlingstid fra bestilling til de har sendt ut brikka i posten.

– I de tilfellene der kundene har henvendt seg til oss og ikke kunne vente, har vi prioritert disse direkte. Derfor er det vårt håp at det har minimert problemene for de kundene som har hatt akutt behov for ny brikke.

På spørsmål om når Øresundsbron er ferdige med utsendingen av bombrikker til norske kunder, bestilt i april, svarer Sahlin at resten av disse brikkene vil bli sendt ut i løpet av to dager.

Sahlin bekrefter at ingen kunder har blitt direkte overført fra Brobizz AS til Øresundsbron. Både nye og gamle kunder har blitt behandlet likt når de har bestilt den nye bombrikka for Skandinavia/Østerrike og bobiler over 3 500 kg.

PS
Om du ikke skal til Østerrike, klarer du deg med en ordinær bombrikke fra Skyttel Pass, Flyt, Fremtind service eller Øresundsbron – uansett vekt på bobilen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Mange må bytte bombrikke i løpet av fire uker
Les også: Dette bør du vite om bombrikker og avtaler

Del dette med andre:

  2 comments for “Overveldet av interessen for bombrikker fra Øresund

  1. Hvilke land bli tatt med i beregningen for bombrikken i Auropa?? Og Østerrike? For bobiler over 3500kg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *