Overtar populært produkt

Glenn Dahle jubler som ny grossist for blant annet Globex. Foto: Privat.

Caravan Supply AS har inngått en eksklusiv avtale med Uniol Produkter AB og skal representere selskapets produkter i Norge. Vaskemiddelet Globex 80 er blant disse.

Daglig leder og eier av grossisten Caravan Supply AS, Glenn Dahle, forteller at de stadig får nye agenturer og eksklusive avtaler med flere og flere leverandører. Sist i rekken er svenske Uniol Produkter AB som er mest kjent for sin Globex 80. Uniol har også andre produkter, som er aktuelt for det norske markedet, som for eksempel frostvæske, plastkanner, avfettingsmiddel og diesel booster.

– Globex 80 har eksistert siden 1980 og er et kjempebra produkt med et sterkt merkenavn, så vi er veldig glade for å ha fått til en eksklusiv avtale med Uniol Produkter, sier Dahle i en pressemelding.

Caravan Supply har i høst flyttet inn i nye lokaler, og har på et år doblet antallet ansatte fra to til fire. Det ligger an til ytterligere økninger i staben, sier Dahle.
De flyttet til 800 kvm i Solbergelva utenfor Drammen for tre år siden. Der hadde de 400 palleplasser. De flyttet 150 meter og har fått 2400 palleplasser i et lager som er seks ganger så stort.

– Nå blir det fylt opp med Globex 80 i mange forskjellige størrelser og flere nye produkter fra Uniol Produkter AB. Vårt mål er at vi aldri skal gå tom så våre forhandlere alltid skal kunne få varene kjapt. Mange av våre forhandlere bruker oss som lager, og da er det ekstra viktig å kunne levere kjapt. Flere forhandlere kjøper mer og mer av oss, og det setter vi ekstremt stor pris på, forteller han.

– En av våre største fordeler er at vi ligger sentralt til på Østlandet så vi har bare en dags leveringstid til de fleste steder i landet.

I år har vi fått flere avtaler med nye og spennende leverandører og alle nyheter blir vist fram i neste års katalog, avslutter Dahle.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Følg gassforbruket – uansett flasketype

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *