Oppgradering som lovet i Moss Bobilhavn

Moss Havns Birger Langseth og elektrikeren var i full gang med montering da Bobilverdens frittgående løsmedarbeider besøkte plassen i dag.

Moss Havns Birger Langseth og elektrikeren var i full gang med montering da Bobilverdens frittgående løsmedarbeider besøkte plassen i dag.

Tidligere i år ble det lovet at det skulle komme en ikke ubetydelig oppgradering av bobilhavna i Moss. Dette er nå i full utvikling, og havnas folk jobber intenst med å få dette ferdig. En container med toaletter og dusjer er allerede på plass og montering av strøm og vann/avløp er i gang. I går var elektrikeren i full gang med å sette strøm på anlegget.

På baksiden av containeren settes det opp et tømmeklosett for bobiltoalettet. Her vil det bli vegger rundt og forskriftene krever også at det er tak over slik at ikke regnvannet går i kloakkens renseanlegg. En enkel spyleslange for renhold av kassetten blir montert.

Foran og på siden av anlegget blir det laget en platting slik at det blir renslig og greit rundt containeren.
I forkant vil man kunne rygge inntil og tømme spillvannstanken på bobilen. Et bevegelig avløp skal kunne skyves under bilen der hvor avløpet måtte befinne seg på de forskjellige biler. Etter bruk kan man skyve det bevegelige avløpet inn i et avlukke slik at det ikke er til sjenanse for plassen som er nærmest.

Det arbeides fremdeles med å finne en god permanent løsning på betalingssystemet som også kan gi adgang til servicebygget. Inntil dette er på plass (kanskje neste år) vil det bli opplyst med plakater om hvordan man må forholde seg.

Folkene i Moss Havn har virkelig lagt seg i selen for at bobilfolket skal føle seg velkommen til byen. Det er investert ikke ubetydelige beløp på bare de to første årene plassen har vært åpen.
Det vil etter hvert bli merket på plassene at alle må parkere med fronten mot sjøen, og at vi hjelper hverandre med at dette overholdes. Dette er for deres egen sikkerhet at forskriftene med minsteavstand blir overholdt.

Ivar B. Johansen
MosseBobilist

Del dette med andre:

  1 comment for “Oppgradering som lovet i Moss Bobilhavn

  1. Mannen min og jeg er enige om at det er en flott bobilparkering dere har fått til. Og enda bedre blir det skjønner vi. Vi har besøkt plassen to ganger tidligere i våres, og trives veldig bra der med alt det Moss har å tilby.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *