Oppblåsbart fortelt du kan kjøre fra

Dette forteltet kan du kjøre fra, forteller Martin Solheim i MaxFritid. Foto: Knut Randem.

De var tidlig ute med oppblåsbare fortelt til bobil. Nå kan du se prototypen på et helt nytt ”drive-away-telt” på Caravanmessen. Dette skal være det første av sitt slag i det som gjerne kalles high-end-markedet.

Her står Solheim i slusa mot bobilen. Bakveggen har to felt som kan åpnes. Foto: Knut Randem.

Det er forretningsutvikler Martin Solheim i MaxFritid som viser oss det store forteltet. Det er 330 cm langt og har en dybde på 260 cm. I tillegg kommer en 1 meter dyp tilkoblingssluse mot bobilen. Teltet er beregnet på bobiler med markisehøyde på rundt 300 cm. Det kan festes i markisa, legges over taket og festes på den andre siden, eller festes med magnet eller sugekopper. Det betyr at det kan benyttes på flere ulike bobiltyper.

Forteltet har en bakvegg. Denne kan lukkes når du kjører av gårde med bobilen til butikken eller på en dagsutflukt. Når du kommer tilbake står forteltet der og det er bare å ”koble” seg på igjen.

Dette er en av tre prototyper. En befinner seg hos produsenten, en i Danmark og altså en på MaxFritids stand på Caravanmessen. At det er en prototype betyr at det er rapportert tilbake flere behov for endringer, men Solheim forteller at denne modellen skal være tilgjengelig på markedet i desember.

Kampa har også tre ulike anneks – eller påbygg – som kan festes på en av sidene på forteltet. Forteltet alene veier 25 kg komplett. Det er priset til 15.595 kroner.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Oppblåsbart fortelt du kan kjøre fra

  1. Burde vært litt større f.eks3x4 m
    Har hatt kampa telt i 4 sesonger,veødig fornøyd,men savner og kunne kjøre fra.

  2. Har sprinter hvor forteltet skal festes med sugekopper. Men hvordan skal man komme så høyt for å feste sugekoppene på taket? Må man ha stige og gå opp på taket fra motsatt side? Tips mottas med takk, vi er allerede på langtur med det nye teltet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *