Nytt sykkelstativ til garasjen

Thules nye sykkelstativ, VeloSlide, blir leveringsklart i 2018. Foto: Thule.

Under årets messe i Düsseldorf ble det vist en prototype på et nytt sykkelstativ for bruk i bobiler med plass til stående sykler i garasjen. Thule frister med enkel enhåndsbetjening av det uttrekkbare stativet.

Det nye stativet, som takler vekten av el-sykler, kan også skyves sideveis. Foto: Knut Randem.

Det nye sykkelstativet fra Thule kommer i handelen neste år. Prototypen ble vist fram under Caravan salon i Düsseldorf tidligere i høst. Thule har patentert sin løsning for enhåndsbetjening.

Sykkelstativet har plass til to sykler med en samlet vekt på 70 kg. Det er dermed fullt mulig å benytte stativet til to el-sykler. Stativet betjenes fra utsiden av bobilen. Det er mulig fordi stativet kan trekkes ut inntil 1,5 meter for å ta av og sette på syklene. Uttrekksfunksjonen kan også benyttes for å få bedre tilgjengelighet til det du ellers har i garasjen. Det er ikke nødvendig med verktøy for å gjøre justeringene.

Når stativet ikke er i bruk kan det skyves sidelengs i garasjen slik at det tar mindre plass. Det skal også enkelt kunne fjernes slik at bare monteringsskinnene står igjen på gulvet.
Thule Veloslide, som stativet kalles, veier i følge Thule 20 kg.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Nytt sykkelstativ til garasjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *