Nytt oppblåsbart vinterfortelt

Nå lanserer Kampa et nytt vinterfortelt for bobil og vogn. Dette skal være verdens første oppblåsbare fortelt for vinterbruk.

Winter AIR PVC er et nytt vinterfortelt fra Dometic Kampa. Foto: Produsenten.

Kampa Dometic Winter AIR PVC er klassifisert for temperaturer ned til -20 grader og skal gi ly fra elementene under mer ekstreme værforhold, opplyser produsenten i en pressemelding.

For å motstå det tøffeste været, har Kampa Dometic utviklet et nytt materiale for fortelt, Weathershield™ PVC. Dette stoffet er vanntett, varig og lett å rengjøre (400 g/m2 PVC).

Det oppblåsbare forteltet skal i følge produsenten være fullt av smarte funksjoner for å sikre komfort uansett vær. Patentert ettpunkts inflasjonsteknologi med AirFrame skal garanterer enkel bruk og pålitelig drift. Værbeskyttede ventilasjonspunkter øker luftsirkulasjonen, reduserer kondens og forbedrer komforten.

Produsenten forteller også at Winter AIR PVC er like godt egnet for bruk til både campingvogn og bobil. Teltet monteres på campingvognens markiseskinne og bobilens forteltskinne. Campingvogn og bobil med høyde fra 235–265 cm vil dekkes av Winter AIR PVC-serien som består av to telt til en oppgitt pris +/- 16 000 kroner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *