Nytt lett og kompakt «fortelt»

Har du ikke markise eller kvier du deg for å bruke den når det blåser? Eller vil du ha noe som står igjen når du kjører en tur?

Kanskje et alternativ til markise og koblede fortelt? Foto: Dometic.

Dometic lanserer et nytt frittstående telt som både kan stå nær bobilen og fritt på campingtomta du har fått tildelt. Med en vekt på bare 5 kg kan det være et alternativ både i bobil og i andre sammenhenger. Prisen er ca 3 500 kroner. Da er to tette vegger inkludert, men du kan velge å kjøpe vegg eller myggnetting til de to siste veggene. Det koster deg cirka en tusenlapp til.

Teltet leveres med to vegger. Som tillegg kan kjøpes myggnettng, som vist her, eller tette vegger til de to siste sidene. Foto: Dometic.

«Det nye og kompakte teltet er fremstilt av lett aluminium og stoff farget i trommel (for lavere forbruk av vann og kjemikalier under farging). Det er mer miljøvennlig. Dette nye teltet gir et sikkert og trygt sted på campingen, samtidig som det ikke tar opp så mye plass i bagasjen», skriver Dometic i sin produktpresentasjon av GO Compact Camp Shelter.

Langs bakken er teltet 300×300 cm og høyden er 220 cm på midten. Det hele får plass i en flat veske som måler 60 cm på lengden.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *