Nytt klimaanlegg for tak med lite plass

Truma lanserer i neste måned et nytt klimaanlegg for bobiler og vogner med lite plass eller mindre kjølebehov.

Produktfoto: Truma.

Truma forteller at det nye klimaanlegget blir presentert for første gang på Caravan salon i slutten av august. Aventa compact heter det nye produktet og Truma mener det sier det meste.

– Enheten er ytterst kompakt og passer på kjøretøytak med liten plass. Vi har utviklet Aventa compact spesielt for kassevogner og små bobiler eller campingvogner, forklarer Bernd Gerlach, sjef for European Retail Management.

Truma hevder at med sine 27,5 kg er det nye Truma Aventa compact markedets letteste tak-klimaanlegg. Anlegget har en effekt på 1700 W. Med et strømforbruket på 2,8 A egner klimaanlegget seg også for campingplasser med svake sikringer.

Stille
Fire åpninger som kan reguleres hver for seg, fordeler den kjølige luften. Det er lagt særlig stor vekt på lydnivået. Det nye tak-klimaanlegget går svært stille, og det har den pålitelige sleep-funksjonen med redusert viftehastighet. Nå er du garantert avslappende netter uten å plage naboene på campingplassen, mener Truma å kunne love.

Truma Aventa compact kan styres via en app og integreres i Truma iNet System.
Kunder som har Truma Combi, Truma VarioHeat eller Alde-varmeapparat, kan også bruke klimaautomatikken, skriver Truma.

Aventa compact skal være tilgjengelig hos alle Truma-partnere fra slutten av august 2018.

I januar 2019 får Aventa-familien en ny tilvekst – Aventa compact plus med 2 200 W effekt. Aventa familien har også en større utgave på 2 400 W.

Tekst: Redaksjonen, basert på pressemelding

Del dette med andre:

  2 comments for “Nytt klimaanlegg for tak med lite plass

  1. Hei vil vite pris på klimaanlegget dere har reklamert. Har en Rimor bobil som trenger det 👍

    • Redaksjonen omtaler ofte nyheter i markedet. Det betyr ikke at vi på noen som helst måte går god for produktet eller kan gi tilleggsinformasjon. Men vi ser at våre lesere kan ha nytte av å vite om nyheten. Dette er ikke ment som reklame og beslutningen om å publisere dette er gjort på journalistisk grunnlag.
      Det betyr kort og godt at du må snakke med leverandøren eller dennes forhandler dersom du vil vite mer om produktnyhetene vi omtaler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *