Nytt caravansenter i Vestfold

Døra står på gløtt mens finpussen pågår, men 2. januar er det klart for åpning av Vestfolds nyeste bobilforhandler – Autosentrum. Fra første dag vil de tilby seks merker fra ”Kroken-menyen”.

Daglig leder og eier Lars M. Wivestad og de seks ansatte bruker uka før jul til å få på plass de siste detaljene. Både gulv og bobiler poleres, varer skal på plass og datasystemer skal virke før åpningen 2. januar. Det høres ut som om Wivestad og staben har kontrollen.
– Vi holder åpningsfest fra torsdag 2. januar til søndag 5. januar. Da serverer vi kaffe, kaker, pølser og mange gode åpningstilbud, forteller Wivestad.

Autosentrum er Vestfolds nyeste bobilforhandler. Foto: Autosentrum.

Autosentrum er Vestfolds nyeste bobilforhandler. Foto: Autosentrum.

Avtale med Kroken
Autosentrum Norge AS har fått forhandleravtale med importøren Kroken caravan. Det betyr at de vil tilby merkene Hymer, Bürstner, Weinsberg, Knaus, Niesmann+Bishhof og Carado. Det er merker som spenner over et spekter av prisklasser og størrelser.
– Vi skal være et komplett caravansenter med bobiler og campingvogner med en salgsutstilling med om lag 35 nye bobiler, rekvisitabutikk og verksted samlet på 2000 kvm under tak. I tillegg har vi en tomt på fem mål.
Autosentrum er en nystartet forhandler, men Wivestad forteller at de har ansatt folk med god bobilkompetanse både i salg og på verkstedet. På verkstedet har de også bilmekaniker og elektrokompetanse. Wevestad har selv erfaring fra dekkbransjen.
Autosentrum har overtatt lokalene etter Toyota. De ligger ved avkjøringen til Holmestrand fra E18. Mange har kanskje lagt merke til naboen, Sundance, som selger boblebad.

Gode utsikter
– Vi mener det er behov for et caravansenter til i Vestfold. Vi kommer nok til å få noen kunder fra andre forhandlere, men bobilmarkedet er i så god vekst at det nok vil være plass til oss også. Med anerkjente merker og Kroken i ryggen, bør det gå bra, mener Wivestad.
Autsosentrum skal være et rent caravansenter, men kommer ikke til å gå av veien for å vurdere innbytte av vanlige personbiler mot en bobil.

Del dette med andre:

  1 kommentarer til “Nytt caravansenter i Vestfold

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *