Nytt caravansenter i Vestfold

Døra står på gløtt mens finpussen pågår, men 2. januar er det klart for åpning av Vestfolds nyeste bobilforhandler – Autosentrum. Fra første dag vil de tilby seks merker fra ”Kroken-menyen”.

Daglig leder og eier Lars M. Wivestad og de seks ansatte bruker uka før jul til å få på plass de siste detaljene. Både gulv og bobiler poleres, varer skal på plass og datasystemer skal virke før åpningen 2. januar. Det høres ut som om Wivestad og staben har kontrollen.
– Vi holder åpningsfest fra torsdag 2. januar til søndag 5. januar. Da serverer vi kaffe, kaker, pølser og mange gode åpningstilbud, forteller Wivestad.

Autosentrum er Vestfolds nyeste bobilforhandler. Foto: Autosentrum.

Autosentrum er Vestfolds nyeste bobilforhandler. Foto: Autosentrum.

Avtale med Kroken
Autosentrum Norge AS har fått forhandleravtale med importøren Kroken caravan. Det betyr at de vil tilby merkene Hymer, Bürstner, Weinsberg, Knaus, Niesmann+Bishhof og Carado. Det er merker som spenner over et spekter av prisklasser og størrelser.
– Vi skal være et komplett caravansenter med bobiler og campingvogner med en salgsutstilling med om lag 35 nye bobiler, rekvisitabutikk og verksted samlet på 2000 kvm under tak. I tillegg har vi en tomt på fem mål.
Autosentrum er en nystartet forhandler, men Wivestad forteller at de har ansatt folk med god bobilkompetanse både i salg og på verkstedet. På verkstedet har de også bilmekaniker og elektrokompetanse. Wevestad har selv erfaring fra dekkbransjen.
Autosentrum har overtatt lokalene etter Toyota. De ligger ved avkjøringen til Holmestrand fra E18. Mange har kanskje lagt merke til naboen, Sundance, som selger boblebad.

Gode utsikter
– Vi mener det er behov for et caravansenter til i Vestfold. Vi kommer nok til å få noen kunder fra andre forhandlere, men bobilmarkedet er i så god vekst at det nok vil være plass til oss også. Med anerkjente merker og Kroken i ryggen, bør det gå bra, mener Wivestad.
Autsosentrum skal være et rent caravansenter, men kommer ikke til å gå av veien for å vurdere innbytte av vanlige personbiler mot en bobil.

Del dette med andre:

  3 comments for “Nytt caravansenter i Vestfold

 1. Så fint med et nytt senter til bobiler. Gleder med til dere åpner, kanskje de har noe til min Burstner også. 🙂

 2. Tusen takk for en hyggelig, informativ, interessant og morsom kveld på medlemsmøte hos dere! Stas at dere kan ta imot 160 medlemmer fra Vestfolds avdelinger av NCC og benke oss ved flott dekte bord, servere nydelig spekemattallerken med marsipankake og kaffe til dessert! I tillegg bød dere på en supertrivelig underholdning ved “No problem” som spilte, sang, gjøglet og fikk stemningen i taket og folk til å sprette opp til mikrofonen i klinkende edru tilstand! O)verraskelser, premier og gevinster “haglet”, og hovedpremien – gavekort kr 5000 – ble vunnet av et superfornøyd medlem. Alle vi andre (og gavekortvinneren) fikk “trøstepremie” i form av campingstolen vi satt i! Wow – for en kveld! Sloganet deres er “Litt mer enn forventet.” Gjett om, da! Med hilsen superfornøyde medlemmer av NCC avd Vestfold Søndre v Else Aase

 3. Hei vi er helt nye på bobil fronten. Lurer på viklet slaget som er best og kanskje verst. Hva kan vi få for 300.000,- og hva bør vi være oppmerksomme på før vi kjøper bobil?
  Ønsket Kriterier!
  Dobbeltseng bak.
  God plass I kjøleskap.
  Gode seter å sitte I Under kjøring.
  Nyttelasten bør vel Være over 500 kg.
  Dusj/toalett.
  Rygge kamera /Navigasjon.
  Uten fukt eller andre skader.
  sikkert mer men det er vertfall det jeg kommer på nå.
  Har hørt at Hobby ikke er bra Uten at jeg kan si for eller imot dette. Tips og råd tas imot med stor glede.
  Har noen en bra bobil til max 300.000 send meg gjerne bilder og info. Holder til I Vestfold så en fordel om det ikke er så langt og dra for eventuelt å se bilen.
  Takker dere på forhånd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *