Nytt bobilmerke i Norge

Interiør fra en av modellene Abobil vil vise ved sin lansering – I730LJ. Foto: Autostar.

Antallet bobilmerket tilgjengelig i Norge øker stadig. Abobil på Bryne blir den første av flere forhandlere som tar inn dette franske merket.

Abobil har blitt offisiell forhandler av Autostar bobiler i Norge. De er de første av flere forhandlere. Abobil presenterer merket allerede i oktober, men daglig leder Tor Alvern forteller at det blir flere forhandlere av merket i 2018.
– Vi kommer til å holde et visst lager, men vi vil anbefale andre forhandlere å gå direkte mot Autostar.

Det er ti år siden sist Autostar var representert i Norge. Foto: Autostar.

– Vi valgte Autostar da de har høy byggkvalitet, gode priser, flott design, fokus på lav vekt samt varmeegenskaper som holder høyt nivå, også i vårt klima, sier Tor Alvern i en pressemelding.
– Trefri konstruksjon, høyt utstyrsnivå samt Alde, dobbelt gulv i de fleste modellene, er også viktige elementer på vår satsning på Autostar.

Autostar er en del av Trigano-gruppen. I inneværende sesong produserte Autostar-fabrikken i følge Alvern 1000 bobiler. Om lag 300 av disse ble produsert for Challenger/Chausson.

Satser på helintegrerte
70 prosent av produksjonen utgjøres av helintegrerte modeller. Alvern forteller til Bobilverden.no at også de vil satse mest på de helintegrerte modellene fra Autostar.

Det er 10 år siden Autostar sist var representert på det norske markedet.

Abobil satser på norgespremiere i slutten av oktober. Da vil de vise fram tre ulike helintegrerte modeller.
– Vi kommer forhåpentligvis å vise I650lc, i720sua og i730lc, sier Alvern i en kommentar. Dette blir første visning av Autostar i Norge ved ny-premieren.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *