Nye halvintegrerte fra Solifer

De produseres hos Erwin Hymer Group (EHG), men kommer til Norge og Sverige i egen innpakking og med egen utrustning. Da bærer de navnet Solifer. På Caravanmessen lanserte merket to nye halvintegrerte modeller og varsler en tredje på nyåret.

Salongen i T668G her i en av de to fargevariantene. Foto: Knut Randem.

Rune Finkelsen i Solifer Polar AS er ansvarlig for å velge ut modeller og sette sammen de bobilene som skal presenteres av Solifer. På Caravanmessen kunne han vise fram T668G og T758G.

Her ser vi bakover i T668G. Foto: Knut Randem.

Ettersom Solifers bobiler produseres på en EHG-fabrikk er Finkelsen helt åpen på at du finner tilsvarende bobiler under andre fabrikknavn. Solifers spesialitet er å sette sammen modellene med utstyr som gjør det enklere for kundene å handle. Farger i interiøret skiller seg også fra andre «dubletter».

Soverommet i T758G. Foto: Knut Randem.

Som eksempler på utstyr som er tatt inn som standard i Solifers nye modeller er Trumas vinterpakke, chassispakke med multimediafunksjoner på rattet, skinnratt, svarte blanke detaljer i fronten, aluminiumsfelger og lyspakke med led-lys i interiøret mm. Alle tre kan også leveres med elektrisk senkeseng over salongen.

T758G har face-to-face-sofa og kjøkkenet som en forlengelse av sofaen på venstre side. Foto: Knut Randem.

De to nevnte modellene ble vist på Caravanmessen. En tredje modell kommer på nyåret. Den har dobbeltseng og face-to-face-sofa. Alle tre koster under en million kroner i Norge og leveres på nye Fiat Ducato.

Begge har en oppgitt egenvekt på 2855 kg og registreres for 3500 kg. T668G er 698 cm lang og T758G er 741 cm lang.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *