Ny tv-serie med kjendisfamilie på bobiltur

Her skal grenser flyttes, uforglemmelige minner dannes og store drømmer oppfylles når familien kaster seg ut i nye utfordringer på sin bobilferie gjennom Norge.

«Funkyfam på ferie» får premiere 21. juni. Fra venstre Trude Vasstrand, Silas Massa Vasstrand, Noah Vasstrand, Emil Massa Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli. Foto: TV 2/Michael Schult Ulriksen.

Familien Vasstrand, best kjent som «Funkyfam», er aktuell i en ny serie på TV2. Serien «Funkyfam på ferie» får premiere 21. juni.

Denne sommeren kan seerne følge Jørgine «Funkygine» Vasstrand når hun samler hele familien i to bobiler og reiser rundt i Norge.

I løpet av turen får hver av familiemedlemmene velge et spennende reisemål hvor de møter andre familier med helt andre talenter. Her vil Vasstrand-familien få skikkelige utfordringer og bli «pushet» langt utenfor komfortsonen.

I løpet av de tre ukene familien skal være på bobiltur treffer de på sirkusfamilien Arnardo og kunstnerfamilien Aulie Sand, og de får også utfordringer av familien som driver Union Øye Hotel, western-familien i Deadwood City og villmarksfamilie i Breheimen, og ikke minst luftige opplevelser sammen med den fjellvante familien som driver Romsdal Lodge.

«Funkyfam på ferie» får premiere 21. juni. Foto: TV 2/montasje.

– Dette har vært en sjukt lærerik og morsom opplevelse for familien. Det er ingen hemmelighet at tre uker på veien med hele gjengen i bobil, har vært en utfordring. Men fy søren så mange spennende og herlige mennesker vi har møtt– som har utfordret oss både fysisk og psykisk, sier Jørgine Vasstrand i en pressemelding fra TV2.

«Funkyfam på ferie» har seks ulike reisemål, og serien består av 12 episoder. Det er Ferda som har stilt de to bobilene til disposisjon for serien.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *