Ny tungvekter fra Tyskland

Magellano er tysk superbobil i tungvektsklassen

Vel to år etter etableringen, presenterer Magellano sin første luksusbobil i tungvektsklassen. 18 tonn, to slide-outs og hekkgarasje vel dandert på et Mercedes-Benz chassis med 421 HK trekkraft gjør førsteutgaven sin entre i en eksklusiv gruppe bobiler for de absolutt mest kresne, heter det i en pressemelding.

Av pressemeldingen fremgår det at produksjonsfirmaet ble etablert av Michael Ebner basert på et nytt innovativt konsept for en ny generasjon luksusbobiler i toppklasse. Innendørs er det ikke spart på noe. 180 liter kjøleskap med 70 liter frysedel er omtrent som hjemme. I tillegg til de vanlige gassblussene, er det kombinert bakerovn, mikrobølgeovn og grillelement til både brød og grillkjøtt. Oppvaskmaskin kan installeres etter ønske.

Slideout gir god plass til salong og kjøkkenbenk med ekte marmorplate.

Ekslusivt
Materialutvalget er eksklusivt med marmorplate på kjøkkenbenken. Intet er spart på isolasjon og vinduer, og blir det regn sikrer en diger markise for tørt land rundt landyachten, som bobilen betegnes. Det hele er fordelt på 10,6 meter lengde, 3,99 m. høyde og 2,5 m. bredde med en maksimal kjørevekt på 18 tonn. Skulle man ikke rekke fram til stikkontakt, finnes et diesel strømaggregat, og vanntanken tar 750 liter.

Dobbeltseng på 2 x 1,8 meter har fått egen slideout og god plass.

Høy pris
Magellano åpner muligheter til å konkurrere med andre tungvektere om å være «Kongen av campingplassene.» Og prisen? Vel, trenger du å spørre, har du sikkert ikke råd, men i Tyskland er prisen 680.000 Euro.

Også trykket i Bobil- og Caravanmagasinet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *