Ny toroms Eura Profilia

Eura Profilia T-720 EB

Eura Profilia T-720 EB

Eura fortsetter sin salgskampanje for halvintegrerte bobiler med å lansere PT 720 EB. Den har fått en helt ny plantegning med delvis adskilte senger bak og separat toalett og dusj midt i bilen.

Dette er en typisk bil for to personer og skal appellere til par, som ønsker en bil i øvre ende av komfortskalaen. Denne bobilen har en samlet lengde på 739 cm og gir meget god plass og romfølelse, mener Eura selv. Modellen registreres for 3500 kg.

Eura Profilia T-720 EB

Eura Profilia T-720 EB

Den bakre seksjonen, bestående av soverom, dusj og toalett har egen dør mot kjøkkenet slik at den bakre delen kan avskjermes mot resten av bobilen.
Et hengeskap er plassert over den ene senga slik at den bakre delen kan fungere som et omkledningsrom.

Eura kaller selv denne bobilen for en to-roms leilighet med kjeller og garasje. Under sengene er det en garasje på opptil 3000 liter. Profilia PT 720 EB har isolert, dobbelt oppvarmet gulv, som skal gi problemfri vintercamping. Her er det også sjenerøs plass i flere oppbevaringsrom.

Kjøkkenet er vinklet og har et kjøleskap på 175 liter. Sofaen er l-formet og med en ekstra stol i tillegg til de to svingbare stolene foran blir det plass til fem personer i salongen.
Denne modellen kan også leveres med senkeseng eller et grunnriss som gjør det mulig å re opp for to personer i salongen.

Bygningskroppen er fri for tre og Eura forteller at de har benyttet en limeteknikk utviklet for flyindustrien slik at den blir fullstendig forseglet og lyddempet. Konstruksjonen er vridningssterk og svært holdbar, sier Eura.

Eura PT 720 EB ble vist på CMT i Stuttgart i januar og kan være leveringsklar i Norge i mars/april 2013.

(basert på pressemelding fra Eura)

Del dette med andre:

  1 comment for “Ny toroms Eura Profilia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *