Ny sjef på Mysen

Sjur Heglund er ansatt som ny daglig leder hos Ferda Mysen. Han skal erstatte Rune Lysaker som har gått inn som produkt- og innkjøpsansvarlig sentralt i Ferda Norge AS.

Sjur Heglund «sparker ut» Rune Lysaker. Foto: Ferda.

– Jeg setter stor pris på å få muligheten til å overta ansvaret for ledelsen av Ferda Mysen – et svært solid og veldrevet foretak med lange tradisjoner. Samtidig er det med stor grad av ydmykhet jeg erstatter Rune Lysaker, som har ledet foretaket i mer enn 20 år, sier Sjur Heglund i en pressemelding.

– Han oppfattes som en nestor i bransjen og heldigvis fortsetter han i en sentral rolle i kjeden slik at vi kan dele erfaringer fremover. Jeg har blitt tatt svært godt imot av entusiastiske og dyktige ansatte som virkelig er forberedt for en ny sesong. Ferda har hatt en fantastisk start i januar så motivasjonen er på topp, avslutter Heglund.

Sjur Heglund er utdannet diplomøkonom BI og har hovedsaklig jobbet innenfor salgsrelaterte posisjoner tidligere. Siden tidlig på 2000-tallet har han arbeidet innenfor bil- og biltilbehørsbransjen, i foretak som Sørensen og Balchen, BilXtra, Think elbiler og CalixKlippan Group med Norge og Europa som salgsområder.

Ferda Mysen, tidligere Mysen Caravan, ble etablert av Magne Lysaker i 1977 og senere overtatt av sønnen Rune Lysaker. I 2018 ble foretaket kjøpt av Ferda, hovedsakelig eid av Adolfsen Group og tidligere eiere i Sørlandets Caravansenter i Grimstad.

Heglund har allerede tiltrådt stillingen.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *