Ny messecamp i siste øyeblikk for Caravanmessen

Fra Sjølyst bobilparkering under Caravanmessen 2012. Foto: Knut Randem.

I siste øyeblikk og bare to uker før messen åpner er det klart at det blir en helt ny messecamp for Caravanmessen 2018. Alternativet på Hamar går ut. Det innføres også en flerdagersbillett til messa.

Hellerudsletta har ikke vært aktuell som sted for den tradisjonelle messecampen etter at partene ikke har kommet til enighet om en avtale.

Messegeneral Konrad Sel forteller at de har jobbet hardt for å få til en messecamp et annet sted, men har ikke lykkes. Før nå.

I siste øyeblikk kom Gardermoen Raceway arena på banen. Alternativet ble befart sist fredag og det er gjort avtale om messecamp der. Dette er bare 25 – 30 minutter fra Lillestrøm, forteller Sel i en epost.

Det settes opp gratis matebuss til togstasjonen på Gardermoen alle messedager kl 9 til 11 og kl 18 til 20. Fra Gardermoen tar toget til Lillestrøm 12 minutter.

På Gardermoen blir er det stor kapasitet, men også mulighet for å forhåndsbestille. Om lag 30 av plassene vil ha mulighet for strøm. Døgnprisen blir 250 kroner, men kr 600 om du blir hele messeperioden.

Med dette alternativet på plass har vi blitt enige med NBCC Hamar om å legge alternativet ved Vikingskipet på Hamar dødt, sier Sel.

Med bobilplassen på Sjølyst, kr 300 med strøm, og Bogstad camping, kr 320 med strøm, blir det nå tre alternative overnattingssteder i forbindelse med Caravanmessen. Med offentlig transport er reisetiden fra disse alternativene henholdsvis 20 og 50 minutter.

Nytt billettsystem for alle dager
– Vi innfører nytt billettsystem til Caravanmessen i år. Det blir mulig å kjøpe en billett som gjelder for flere dager, forteller Sel.
Inngangsprisen til Caravanmessen er nå kr 200 per dag (honør kr 160). Dersom du vil besøke messen flere dager kan du kjøpe en billett for kr 400 (honør kr 320). Den gjelder da alle dager messen er åpen.

Caravanmessens informasjon om messeparkeringene finner du på lenken under.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Caravanmessens informasjon (ekstern lenke)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *