Ny Integra med rundsitter bak

Stadig flere produsenter introduserer en modell med en rundsitter i bakre del av bobilen og senger foran. Eura Mobil er sist ut med nye Integra I760 HS.

U-sofa bak gir plass til gjester. Foto: Knut Randem.

Senkeseng over forsetene. Foto: Knut Randem.

Den helintegrerte modellen har en senkeseng foran med oppsett som to enkeltsenger slik vi er vant til å se dem når der plassert bak. Du ligger altså i bilens lengderetning. Fører- og passasjersetet vippes ned før senga senkes ned. Bak soveplassen er separat dusj og toalett plassert på hver sin side.

De fleste bobiler med rundsitter bak har gjerne et romslig kjøkken straks du kommer inn bodelsdøra. Tre gassbluss på rekke er plassert langs veggen mens vask er plassert under hendige lokk slik at benken som er romdeler mot salongen også kan fungere som en god arbeidsbenk.

Benken som danner skille mot salongen har fått en elegant topp med en hylle hvor du kan sette pyntegjenstander når bobilen står stille.

Sofaen i rundsitteren fyller de tre veggene i salongen og gir mulighet til å ha mange mennesker på besøk. Modellen leveres standard registrert for to, men dette kan utvides til fire.

Kjøkkenbenken fungerer også som romdeler. Foto: Knut Randem.

Delt lokk over de tre gassblussene på kjøkkenet. Foto: Knut Randem.

Interiøret sett fra rundsitteren og framover. Foto: Eura Mobil.

I760 HS er 789 cm lang og 232 cm bred. Den er bygget på Fiat og AL-KOs chassis. Du kan velge om du vil ha to eller tre aksler. Dobbeltgulvet er 19,5 cm høyt og oppvarmet.

Integra I760 HS er 789 cm lang. Foto: Knut Randem.

Den registreres for totalvekt 4500 eller 5000 kg. Egenvekten i de to alternativene er da hhv 3610 og 3760 kg i følge Eura Mobils spesifikasjoner. Standard motor er 140 hk, men du kan velge 180 hk som et alternativ.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *