Ny halvintegrert fra yacht-byggeren

Mobilvetta gjentar stadig sin filosofi om at deres bobiler bygger på designet fra eksklusive båter eller yacht, som det heter i de kretser. Det gjør de også når de nå lanserer en ny halvintegrert serie bobiler til 2020. Samme inspirasjon, men med et nyere uttrykk.

Mobilvetta Krosser P86 med to enkeltsenger. Foto: Mobilvetta.

Nye Mobilvetta Krosser plasserer seg mellom helintegrerte K-Yacht og halvintegrerte Kea. Krosser kommer i tre utgaver med ulike sengeløsninger – Krosser 70, 86 og 90.
Alle tre har også senkeseng foran. Den har en avrundet form i fotenden slik at inngangsdøra ikke blokkeres.

Senkesenga er plassert over salongen. Foto: Mobilvetta.

Som vanlig er det designet som slår deg når du går inn i en Mobilvetta. Enten liker du det, eller så gjør du det ikke. Uansett legges det som vanlig mye vekt på lysdesign og indirekte løsninger.

På Caravan salon var det Krosser P86 som ble presentert. Den har to enkeltsenger bak. De to andre modellvariantene har henholdsvis midtstilt dobbeltseng og tverrstilt dobbeltseng, men lengde på 745 cm skal likevel være lik for alle.

Bodelen sett fra førersetet. Foto: Mobilvetta.

Salongen har to langsgående sofaer som ved behov kan gjøres om til sittestoler i kjøreretningen. Seks personer vil ha god plass til samvær i denne salongen. Bordet kan halveres i størrelse slik at det blir enklere gå forbi.

Kjøkkenet har en koketopp med tre bluss plassert mot vinduet slik at det blir litt bedre arbeidsplass foran denne. På veggen er det krydderhylle, holder for kjøkkenrull og håndkle. Kjøleskapet med separat fryser er på 150 liter.

Kjøkkenbenken får litt bedre plass når slike kokebluss velges. Foto: Mobilvetta.

Møbeldesignet er holdt i en kombinasjon av hvitt og brunt tre. Der overskapene er høyglanset. Sofaer og stoler er i hvitt skinn.

I variantene med senger i kjøreretningen er det lagringsplass under sengene. Annen lagring finnes selvfølgelig i garasjen og i dobbeltgulvet. Undergulvet har en tykkelse på 38 mm og skal i følge Mobilvetta gi bedre isolasjon og redusere støyen fra undersiden av bilen.

Mobilvetta Krosser er produsentens nye serie fra 2020. Foto: Mobilvetta.

Isolerte og oppvarmede fersk- og gråvannstanker er plassert i dobbeltgulvet. Utvendig har du tilgang til dobbeltgulvet fra begge sider.
Mobilvetta Krosser er bygget på Fiat Ducato 2,3 liter med 140 hk.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *