Ny forhandler av Malibu

Så kommer Malibu til Bryne. Foto: Produsenten.

Abobil.no har blitt ny forhandler for det tyske bobilmerket Malibu, produsert av Carthago. Dette er del av en strategi som skal lede mot målet; å være en ledende bobilleverandør, heter det i en pressemelding i dag.

Malibu tilbyr halv- og helintegrerte modeller, alle med reelt dobbelt gulv som gir gode vinteregenskaper. En fullstendig trefri konstruksjon og påbygg uten kuldebroer, sørger for ytterligere kvalitet, skryter Abobil.

Abobil.no venter de første Malibu-modellene på lager i løpet av høsten, men allerede 20-22. oktober har Abobil åpen helg hvor de blant annet vil presentere sine første modeller av Malibu.

Da blir det også «Road-show» for prøvekjøring av helintegrert Malibu med representant fra fabrikken tilstede.

– Abobil importerer fra før merkene Autostar, Eura Mobil, Benimar, Karmann Mobil og er forhandler av Laika samt Bûrstner.
– Med tilveksten Malibu vil vi kunne tilby bobilinteresserte et svært stort spekter av bobiler i alle varianter, skriver daglig leder Tor Alvern i pressemeldingen.

Abobil.no satte omsetningsrekord i 2016 samtidig som «oljefylket» sliter. I 2017 har bedriften så langt hatt en positiv utvikling, heter det.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *