Ny camper-GPS laget for bobil

Garmin har en stund tilbudt GPS-mottakere med angivelse av høyde og bredde, som passer spesielt godt for bobil. Nå lanserer de Garmin Camper 890 og den skal selvfølgelig være bedre enn alle de andre. I følge produsenten.

Garmin Camper 890 leveres i følge produsenten med fire festemuligheter – blant annet sugekopp og magnet. Foto: Garmin.

Bare hør produsentens lovprising: spesialdesignet for camperen – med en krystallklar, høyoppløst 8 tommer kant-til-kant berøringsskjerm som kan benyttes i både stående og liggende format.

– Camper 890 har den største Garmin-skjermen innen portabel camping-navigasjon, forteller Dan Bartel hos Garmin i en pressemelding.
– Uansett om du er sjåfør eller medpassasjer får du en bedre oversikt på turen og kan enkelt finne interessante plasser (POI’er) som er verdt å besøke.

Camper 890 leveres med alle Garmins funksjoner fra tidligere Camper-modeller. Tilpassende ruteforslag, hvor kjøretøyets størrelse og vekt er medregnet, veivarsler for skarpe svinger og stigninger, tilgang til ACSI og Campercontact. All informasjon kan filtreres etter ønskede bekvemligheter som dusjanlegg, strømtilkobling, internett og mye mer.

Skjermen på Garmin Camper 890. Foto: Garmin.

Ønsker du å utforske nye steder er Camper 890 preprogrammert med POI’er fra iOverlander, Foursquare og TripAdvisor. Navigatoren leveres med veikart for hele Europa. Ønsker du ytterligere kart over Nord- eller Sør-Amerika, Mellomøsten og Sør-Afrika, Australia og New Zealand kan disse lastes ned gratis, skriver Garmin i sin presentasjon.

Av andre funksjoner kan nevnes håndfrie telefonsamtaler via blåtann, oppdatering av programvare og kart over wi-fi, trafikkmeldinger, værmelding og tilkobling til trådløst ryggekamera.

Camper 890 skal i følge pressemeldingen være på lager i løpet av juni og får en veiledende utsalgspris på ca 6 600 kroner.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  3 comments for “Ny camper-GPS laget for bobil

  1. Jeg har hatt Tomtom I mange år som jeg har lagt inn høyde, lengde, bredde og vekt på, så gratulerer hvis Garmind endelig kommer etter og gratis oppdatering på Tomtom.

  2. De har vel begge hatt modeller i et par år, men du må lete for å finne dem.
    Vi har levd med en Mappy camper i et år, navigasjon er flott, men poi’s var vanskelig å få på. Men til 170 euro var den verdt det

  3. Har Garmin Camper som er 2 år gammel og er ikke fornøyd. Til tross for at bilens mål og data er lagt inn, svikter den stadig vekk og setter meg i kinkige stuasjoner. Det være seg trange gater, begrensede høyder mm. Det virker som om den ikke tar hensyn til bilens data ved navigasjonen. Etter oppdateringer snakker stemmen tysk – uten at det ved hjelp av innstillinger er mulig å velge norsk tale. Sist måtte jeg på selgerbutikken for å få valgt norsk igjen. Da ved å logge seg inn på Garmins nettsted. Totalt: en skuffelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *