Ny bobilplass forsinket, gjenåpner den gamle

Den populære bobilplassen ved Værste-brua i Fredrikstad ble stengt i høst og skulle ikke åpnes igjen. Den nye store bobilplassen er forsinket. Borg havn åpner derfor den gamle bobilplassen om noen dager.

Bobilhavna ved Værste-brua i Fredrikstad åpner likevel igjen. Foto: Knut Randem.

Borg havn har i mange år drevet den populære bobilplassen ved Værste-brua med gangavstand til byens sentrum. På grunn av byggeplaner må den stenges og havneselskapet har derfor lagt fram planer om en ny og større bobilplass i samarbeid med Værste.

Den nye plassen med 60 plasser blir forsinket, bekrefter Kenneth Mathisen i Borg havn. Han kan ikke oppgi tidspunkt for åpning på det nåværende tidspunkt, men sier den er «litt forsinket».

– Vi åpner derfor den gamle bobilplassen ved Værste-brua fra 6. april, svarer Mathisen i en SMS til Bobilverden.no. Den vil holde åpent i hele sommer.

Vi utvider med den nye plassen så raskt som mulig, forteller han. Plassen ved Værste-brua vil ha strøm, tømming og åpent servicebygg fra 6. april. Tømmestasjonen er åpen for alle. Det finnes også en bobilplass uten fasiliteter på den andre siden av brua. Du finneer detaljer om plassene på www.bobilplassen.no.

Oppdatert 04.04.23: Borg havn melder i dag at plassen nå er åpen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: 60 nye bobilplasser om kommunen sier ja

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *