Ny app for svenske ferjer

Det svenske Trafikverket lanserte like før jul sin nye app med trafikkinformasjon for ferjer. Appen gir oversikt over alle deres ferjer med avgangstider, ankomsttider og driftsforstyrrelser.

40 ferjestrekninger er samlet i Trafikverkets nye app. Foto: Knut Randem.

Trafikkverkets ferjer er gratis å bruke, men det er likevel praktisk å vite når de har sine avganger. Nå har Trafikverket samlet all informasjon om ferjene i mobilapp-en «Trafikinfo Färjerederiet» som du får gratis i AppStore og Google Play.

Trafikverket har 40 ferjestrekninger med i app-en. Her kan du velge å samle dine favoritter på et sted eller se på den du ønsker fra menyen. Når du åpner app-en får du straks se dine favoritstrekninger i første bilde.

Når du velger strekning får du først se når neste avgang går i begge retninger. Ønsker du å reise senere så kan du klikke deg videre til tidtabellen. Her finner du også lenke til strekningens hjemmeside. Tidtabellene finner du også direkte fra menyen.

Menyen har også et menypunkt for trafikkinformasjon. Her får du informasjon for de strekningene du har valgt ut som dine favoritter.

Etter en enkel test har vi bestemt at denne absolutt skal benyttes neste gang vi skal ta en svensk ferje. Den er enkel og grei å bruke.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Ny app for svenske ferjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *