Norges tyngste julekalender med gaver for 130 000 kroner

Autosentrum Vestfold har trolig Norges tyngste kalender. En Concorde Credo på 5,5 tonn er pakket inn for anledningen. «Luka» for julaften inneholder 100 000 kroner.

Salgssjef Øyvind Bjørkås har tatt på seg juledressen når han viser fram det som kanskje er Norges største og tyngste julekalender. Foto: Autosentrum.

Salgssjef Øyvind Bjørkås deler hver dag i desember ut en gave fra utstyrsbutikken. Pakkene er hengt opp på en innpakket Concorde Credo på 5,5 tonn med en lengde på ca 8 meter. De har en samlet verdi på 130 000 kroner.

Hver dag fram til jul får den første kunden dagens pakke som i gjennomsnitt vil ha en verdi på 1250 kroner. Hver mandag deles også søndagens pakke ut.

Det er bak «luke» 24 hovedpremien befinner seg. Det er en rabattsjekk på 100 000 kroner som kan løses inn ved kjøp av en ny eller brukt bobil i løpet av 2022.

– Vi har bobiler fra 350 000 kroner så dette kan utgjøre en stor del av kjøpesummen for en billigere bil. Men du bestemmer selv hva du vil kjøpe, sier Bjørkås.

Han ser for seg at det kommer til å bli trangt utenfor dørene om morgenen lille julaften. Ettersom De har stengt julaften blir det to pakker lille julaften. Den første kunden inn dørene får hovedgevinsten til en verdi av 100 000 kroner. Nummer to inn får pakken for lille julaften.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Norges tyngste julekalender med gaver for 130 000 kroner

  1. Dette er jo fullstendig idioti! Å lage en slik kø utenfor er jo totalt ansvarsløst i forbindelse med smittevern og pandemi! Bør avlyses omgående!

    Hilsen Tor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *