Noen kjøper ny Morelo hvert annet år

Uten å endre interiøret, kun med nye utstyrspakker og fornyelser av modellene har to par i kundekretsen til Reime & Lode på Nærbø i Rogaland kjøpte nye Morelo Palace hvert annet år. De er Morelos beste og nest beste kunder i Norge.

Salgssjef Trygve Hestås har solgt Morelo nr fire og fem til de to beste Morelo-kundene i Norge. Foto: Knut Randem.

Morelo har produsert bobiler i ni år. Det ene paret har nå bestilt sin femte Morelo Palace 90M. Denne gangen koster den 3,9 millioner. Det andre paret startet med Morelo to år senere, men holder samme rytmen på fornyelsene og har i dag bestilt sin fjerde Morelo Palace 88LB.

Morelos Palace ruver i terrenget. Foto: Knut Randem.

Salgssjef Trygve Hestås i Reime & Lode forteller at for begge bilenes vedkommende utgjør tilleggsutstyr ca en million kroner av salgsprisen.
– Disse kundene holder til i Lillesand og Stavanger og ønsker åpenbart å ha det nyeste nye til enhver til, forteller Hestås. Bilene leveres i april neste år.

Godt år for Morelo
Morelo har ved utgangen av august solgt 25 bobiler i Norge i år. Salgsdirektør Andreas Wolfer-Heimann i Morelo forteller Bobilverden.no at han er svært fornøyd med salget i det norske markedet. Det kan likevel ikke sammenlignes med det tyske markedet der de fikk 103 bestillinger under messa Caravan salon i Düsseldorf for en uke siden.

Både Home og Loft har fått samme front som storebror Palace i år. Foto: Knut Randem.

Morelo har de siste årene gjort forsiktige oppgraderinger på sine modeller. I år er det modellene Home og Loft som har fått nye fronter og bakstykker slik at de har fått samme design som Palace.

På Caravanmessen står det også utstilt en Morelo Empire Liner med slide-out. Dette er en bil til ca 5,5 millioner og slide-outen utgjør om lag 350 000 kroner av totalprisen. Morelo har nå kjøpt lisensen på produksjonen av slide-out fra sin tidligere underleverandør og produserer nå disse selv i sin fabrikk.

Skal du ha en slide-out på en Morelo, koster det 350 000 kroner ekstra. Foto: Knut Randem.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *