Når du ikke kan komme til messa så kommer messa til deg

Teknologi og fantasi kommer godt med under en pandemi der det er vanskelig å delta på messer. Dersom de i det hele tatt arrangeres. Så om du ikke kan komme til messa så bør kanskje messa komme til deg?

Blir dette framtidens måte å gå på bobilmesse? Foto: Skjermdump fra Dethleffs digitale messe.

Slik har åpenbart utfordringen vært i Dethleffs. Som en del av Erwin Hymer Group deltar de ikke på noen messer dette året. Konsernet har som kjent meldt seg av alle planlagte bobil- og caravanmesser i år.

Derfor sender Dethleffs heller sin del av messa hjem til kunden. Effektivt, trygt og helt uten munnbind og håndsprit. Du klikker på en lenke og «går» rundt i messehallen på din egen dataskjerm trygt plassert i sofaen eller hvor du måtte befinne deg.

En fysisk utstilling er digitalisert
Produsenten, som neste år kan feire 90 år, gjør sitt ytterste for å få blest om jubileumsutgavene.

– Vi skal lansere disse nyhetene som en trygg opplevelse som passer perfekt til den aktuelle situasjonen, sier Robert Bielesch, leder for selskapskommunikasjon i Dethleffs.

– Fra september er det mulig å oppleve Dethleffs modellprogram for 2021 med alle høydepunktene som hører til. Programmet presenteres i en nyhetsutstilling på hjemmesiden vår dethleffs.no slik at alle kan delta digitalt, hjemme hos seg selv, helt uten minsteavstand og munnbind.

Utstillingen er satt opp fysisk på et 2 000 kvadratmeter stort område, og tas opp med en blanding av 3D-skanning og 360-gradersopptak. Det betyr, at publikum kan bevege seg fritt på det virtuelle utstillingsområdet og se kjøretøyene både utenfra og innenfra. Om du har VR-briller er utstillingen også tilrettelagt for det.

Akkurat som på en vanlig messe kommer det også til å være informasjonspunkter der det er mulig å få ekstra informasjon. Publikum kan ikke bare se på brosjyrer og prislister for det nye modellåret 2021, men også lære om jubileet og historien bak selskaper, forteller Dethleffs i en pressemelding.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *