Nakentanking eller ny bobil?

Er det ikke kaldt nok for deg så kan du gjøre de riktig gale ablegøyene på Andslimoen denne uka. Hva med nakentanking for å komme til Svalbard, isbading eller en ny bobil for å nevne noe.

Aktiviteter for store og små på Andslimoen. Foto: Frost.

Festivalen Frost er på gang og torsdag 14. februar braker det løs i Bardufoss og omland. Om bare et par dager altså. Det er bare å varme opp bobilen og komme seg avgårde, sier Hege Lian. På Andslimoen hvor Lians caravan og fritid holder til er det planlagt flere gale aktiviteter. Dessuten åpner Lians sin camp som et gratis tilbud for de som ønsker å komme i bobil eller vogn. Den er på det som vanligvis er deres gjesteparkering.

Nakentankingen er ikke helt naken, men for de som tåler litt kulde. Foto: Frost.

På YX-stasjonen er det nakentanking både torsdag, fredag og lørdag. Vintertankere uten klær er med i trekning av en tur for to til Svalbard. Kravene er ikke fullt så strenge, men alle som fyller drivstoff i bar overkropp er med i trekningen. Og karer, ikke for optimistiske, damene får lov til å beholde bh-en på, forteller Hege Lian.

Og har du lyst på mer kald moro er det lagt opp til isbading i en container hos nabo Vianor.

Fristende badevann. Foto: Frost.

Hege Lian og hennes mannskap skal disse dagene presentere årets bobilnyheter og blant dem nevner hun spesielt Hymers nye Modern Comfort på Mercedes – BMCI 680, som nettopp har ankommet (tidligere omtalt av Bobilverden.no her).

Men det skjer mer for både store og små. Hos Nortura er det quiz, for barna er det aking og vinterleker eller kanskje det kan friste med isspiserkonkurranse for noen og enhver? Ellers kan vi nevne NM i vannsklie i Polarbadet, rugby, hesteridning, hundekjøring for store og små, et bakkeløp skal det visst også bli, og lørdag kveld blir det levende musikk i bilhallen hos Andslimoen Bil.

Strikkekafe med nogo attåt. Eller demo av brøyteutstyr. Stort spenn i aktivitetene under Frost-festivalen. Foto: Frost.

Og så må vi ikke glemme at det er strikkekafe hos Husfliden i Bardufoss med ost og vin en av dagene. Ryktene sier at det blir promillestrikking og for de som ikke strikker blir det demo av brøyteutstyr på Andslimoen.

Så har du lyst på en bobiltur, så er det i Bardufoss det skjer kommende helga. Bare sørg for «å ha med deg» nok strøm.

Tekst: Knut Randem

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *