Nå kommer smarte gassflasker

Svart og matt utenpå og smart inni! Innebygget bluetooth og egen app gir deg full kontroll på hvor mye gass som er igjen i flasken.

Med en app kan du følge forbruket på AGAs nye smarte gassflaske. Foto: AGA.

Løftene fra AGA er løfterike når de nå lanserer sine smarte gassflasker. Lindes AGA smart propanflaske var en del av et pilotprosjekt i april i fjor. Nå er smartflasken klar for salg ved utvalgte automater og byttesteder.

AGAs smarte propanflaske kan kobles med mobiltelefonen. Den teknologiske løsningen gjør det enkelt å holde oversikt over hvor mye gass som er igjen i flasken. Nå er det ingen unnskyldning for å gå tom for gass midt i grillingen, skriver AGA i en pressemelding.

– Dette er resultat av innovasjon og utprøving, sammen med Hexagon Ragasco på Raufoss, som vi har samarbeidet med i flere tiår. Disse flaskene gir brukerne full kontroll over gassnivået, enten det er til hjemmebruk eller fritidsaktiviteter, ikke minst ser propanflasken skikkelig stilig ut, sier Morten Roness, Head of Consumer Sales i Linde.

App-en AGA smart cylinder laster du ned i App Store eller Google Play. App-en estimerer et forbruk basert på dine målinger.

De smarte gassflaskene kommer som komposittflasker på 7,5 kg med klikk-kopling. De vil derfor være for små for mange bobiler, men vi har alle forskjellige behov.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  4 comments for “Nå kommer smarte gassflasker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *