Møt oss på Caravanmessen

I dag åpner Caravanmessen 2022 og redaksjonen er på plass – for første gang med egen stand. Kom gjerne og hils på og slå av en prat.

Kom gjerne innom vår stand i hall C for en prat, sier Ellen Randem, prosjektansvarlig for Bobilplassen.no og Knut Randem, redaktør for Bobilverden.no.

Fram til søndag 18. september vil redaksjonen bak Bobilverden.no og Bobilplassen.no være på plass. Vi er små, men minimum en av oss skal hele tiden være på plass i hall C, stand C01-10.

Bobilverden.no og Bobilplassen.no er begge 10 år i år. Vi har funnet vår plass i medielandskapet som en liten og smidig aktør med aktuelt innhold. Vi har siden starten vært aktivt til stede på messa. De senere årene har vi hatt en slags micro-stand i vrimleområdet utenfor hallene. I anledning de 10 årene har vi i år tatt steget inn i hall C til en skikkelig stand.

Kom gjerne innom om du vil gi oss tilbakemeldinger eller har spørsmål om det vi driver med. Vi kan også fortelle deg om vårt gratis nyhetsbrev og våre to helt nye app-er.

Caravanmessen er åpen torsdag til lørdag kl 10 til 18 og søndag fra kl 11 til 16. Messecampen på Hellerudsletta er et godt alternativ om du har mulighet for å være på messa i flere dager. Der får du buss til messa hele dagen.

Velkommen!

Knut Randem
ansvarlig redaktør
Bobilverden.no og Bobilplassen.no

Les også: Gratulerer med dagen! Vi er 10 år
Les også: Caravanmessen – tilbake på normalsporet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *