Morelo utvider produksjonskapasiteten

Bobilsalget i Europa er i sterk vekst. Det merker også Morelo. Deres produksjonskapasitet i Schlüsselfeld blir nå utvidet.

De to administrerende direktørene, Reinhard Löhner (t.h.) og Robert Crispens i Morelo satser i år på utvidelse av utstilling og produksjonskapasitet i Schlüsselfeld. Foto: Knut Randem.

Fra starten for 11 år siden har Morelo hatt en sterk utvikling i luksussegmentet: – Derfor trenger vi garantier for en sunn vekst videre sammen med våre 380 ansatte, sier Robert Crispens, administrerende direktør i Morelo i en pressemelding.

I løpet av åtte måneder skal det i to etapper bygges 4350 kvm ved Morelo-fabrikken i Schlüsselfeld, sør i Tyskland.

– Vi vet nøyaktig hva vi trenger og hvordan vi skal implementere det, sier Reinhard Löhner, bedriftens andre administrerende direktør.

Morelo utvider i begge retninger (makert rødt). Illustrasjon: Morelo.

I fase en utvides utstillingsområdet med 675 kvm samt kundesalong, plass til selgere og administrative funksjoner.

På vestsiden av anlegget vil den eksisterende produksjonslinjeng utvides med 64 meter. Det skal gi fem nye arbeidsstasjoner slik at det totalt blir 23 arbeidsstasjoner på en produksjonslinje som blir 285 meter lang. I denne utvidelsen blir det også satt av mer plass til delproduksjon. Denne utvidelsen blir på 3520 kvm og legges til som en naturlig forlengelse av dagens produksjonsanlegg.

Utbyggingen av de to delene starter henholdsvis i mai og juli, og skal stå ferdige i desember 2021.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *